http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Є новий статус і новий напрямок: Бізнес-партнер «Бітрікс24»

Є новий статус і новий напрямок: Бізнес-партнер «Бітрікс24»
03 Березня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:5867:"

Компанія «» отримала статус «Бізнес-партнер «Бітрікс24», який дає право займатись напрямками «Бітрікс» (система для розробки і підтримки веб-проектів) і Бітрікс24 (інтранет-портал, повний комплект інструментів для організації роботи компанії). Отриманий статус означає, що «» може не тільки продавати продукти компанії «Бітрікс» (посідає лідерські позиції на ринку в галузі розробки систем управління веб-сайтами і корпоративними порталами), але і здійснювати технічну підтримку при їх впровадженні, доробці і експлуатації. Також в межах підписаного договору компанія «» має можливість отримати у власне використання хмарну версію Бітрікс24.

– Програмні продукти «Бітрікс» на сьогодні є дуже популярними, затребуваними, користувачі постійно цікавляться ними, тому ми вирішили зайнятись даними програмами, включивши їх до переліку здійснюваних послуг, - так пояснив появу в компанії нового напрямку його керівник Андрій ХОМИШИН. – Вже відбулось декілька бізнес-зустрічей із потенційними клієнтами, одна з них завершилась підписанням договору не впровадження Бітрікс24 у солідній компанії і на даному етапі там почалось впровадження.

Серед ключових переваг платформи «Бітрікс» спеціалісти називають широкий функціонал (входить більше 30 модулів для найбільш різноманітних завдань: управління контентом, продажі через інтернет, сервісні модулі), «Бітрікс24» (бази даних і знань, комунікаційні можливості, обслуговування проекту), безпека, відтворюваність і масштабування.

В планах керівництва «» із розвитку напрямку «Бітрікс» передбачене значне розширення штату не тільки за рахунок технічних спеціалістів (програмістів, веб-дизайнерів і т.д.), але і менеджерів з продажу. А поки заплановане навчання менеджерів комерційної служби і відділу телемаркетингу, які займуться продажами згаданих продуктів на перших порах.

– Всі наші плани із розвитку цього напрямку орієнтований на запити клієнтів, як в частині доробки програмних продуктів, так і написання сайтів будь-якої складності під вимоги користувачів, – уточнив Андрій Хомишин. Будь-хто має можливість спробувати Бітрікс24 вже зараз, зареєструвавшись на сайті

Доступна демо-версія на 30 днів повного хмарного функціоналу Бітрікс24, і кожен бажаючий має можливість створювати свій Бітрікс24. Також протестувати цю гнучку універсальну систему можна завдяки безкоштовній версії до 12 користувачів із можливістю подальшого переходу на платні тарифи.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>