http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Компанія відкрила офіс у Кривому Розі

Компанія відкрила офіс у Кривому Розі
26 Жовтня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:6292:"

Компанія "" відкрила офіс у м. Кривий Ріг (Дніпропетровська область, Україна). Це дев’ятий офіс, із чинних в Україні. На момент відкриття в ньому працюють п’ять програмістів.

За словами куратора офісу Сергія ПАТЕНКО, всі працівники є сертифікованими спеціалістами 1С:Підприємство, мають досвід роботи і вже завантажені проектами. Зі ступенем зростання кількості клієнтів і, відповідно, кількості проектів, можливе розширення штату.

Переваги відкриття офісів в регіонах оцінюють, в першу чергу, кваліфіковані програмісти і розробники, які мають можливість проживати у своїх населених пунктах і при цьому обслуговувати замовників, котрі знаходяться територіально у інших місцях, впроваджуючи в них цікаві проекти. Використовуваний компанією варіант віддаленої роботи вже добре себе зарекомендував, адже для виконання завдань достатньо всього лиш стабільного Інтернету. При цьому клієнти можуть економити ресурси, оскільки ціна нижча, ніж у столичних містах, а працівники відчувають впевненість у певному рівні заробітної плати, оскільки компанія бере на себе турботу про стабільні фінансові потоки.

Нагадаємо, що компанія "" має офіси у містах України. Головний офіс компанії розташований у Києві. Станом на середину жовтня 2015 року чисельність штату складає 150 людей (менеджери по роботі з клієнтами, програмісти, розробники, аналітики).

ДОВІДКА.

Кривий Ріг — місто обласного значення у Дніпропетровській області України.

Місто засноване в 1775 році і розташоване на місці злиття рік Саксагань та Інгулець. Населення, станом на 1 березня 2015 року складає 645 234 постійних мешканців – це восьме за чисельністю місто України, центр Криворізької агломерації.

Одне із найдовших міст Європи — відстань від крайньої північної точки до південної дорівнює 67 км по прямій. На офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради вказана довжина міста інша – 126 км. У місті налічується більше 60-ти парків і скверів, від чого воно вважається одним із найбільш озеленених міст України.

Кривий Ріг — важливий економічний і науковий центр України, великий транспортний вузол. Центр розробки Криворізького басейну залізних руд – найбільшого у світі.

У Кривому Розі народилась і живе найсильніша дівчинка планети – Варвара Акулова. Цей факт сьогодні двічі підтверджений "Книгою Рекордів Гіннесса".

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>