http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

«Що було?», «Що є?» і «Що буде?». Висновки 2014 року. Перспектива 2015 року.

«Що було?», «Що є?» і «Що буде?». Висновки 2014 року. Перспектива 2015 року.
15 Січня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:15126:"

Окреслення результатів навіть за невеликий період – це можливість подивитись на розвиток подій у динаміці, оцінити правильність обраних рішень і застосованих стратегій, побачити результати і проаналізувати помилки, а також помріяти про перспективи. Простіше кажучи, це прекрасна можливість дати відповідь на головні питання усіх часів: «Що було?», «Що є?» і «Що буде?». Зробити це на початку нового року цілком доцільно.

Свої відповіді на ці запитання ТзОВ "" (франчайзі фірми 1С:Підприємство) можна почати з того, що рівно рік тому компанія з’явилась на ринку послуг. Рух відбувся у напрямку головних цілей – стати компанією №1 на ринку "on-line" послуг і увійти до трійки лідерів в рейтингу "Придбати 1С:Підприємство". Досягнути бажаного передбачалось за рахунок активних продажів, аутсорсингу/аутстаффінгу, впровадження галузевих рішень, грамотної організації праці і розподілення схеми робіт. Професіонали своєї справи – Андрій Бербека і Ігор Шлепанов, які, на той час, вже володіли досвідом роботи у солідних компаніях і участі у великих проектах із впровадження, відчули у собі сили почати самостійне просування послуг на ринку і розпочали реалізовувати задумане. Перші успішні кроки на цьому шляху вже зроблені.

На початку лютого 2014 року, в якості першої працівника, приступив до роботи менеджер комерційної служби. А до кінця року у штаті налічувалось близько 90 працівників. Розширилась географія представництва компанії – окрім Києва, структурні підрозділи є у Львові та Тернополі, Кургані і Брянську, Самарі та Севастополі. І це не межа. У процесі створення структури в Санкт-Петербурзі і Томську. Виходячи із поставлених стартових цілей, збільшилась кількість працівників комерційної служби, зайнятих вибудовуванням відносин із клієнтами – потенційними і вже лояльними. Завантаженості вистачає і в представників інших служб – менеджерів клієнтів і маркетологів, адміністративних служб. Солідний підбір спеціалістів, залучених до виробничих відділів, - це керівники проектів, програмісти і розробники, консультанти і аналітики. Про рівень спеціалістів-програмістів 1С:Підприємство, їх кваліфікацію, можна судити із кількості сертифікатів, якими вони володіють: «Керівник проектів», «Керівник корпоративних проектів», «Експерт із технологічних питань» та інших. Також за листами-подяками і відгуками клієнтів за чудово виконані проекти у різних галузях.

– Ще на старті компанії була ідея перенести в регіони максимальну кількість сервісів, забезпечити затребуваність послуг регіональних спеціалістів, – відзначив генеральний директор компанії «» Андрій Бербека. – Ідея знайшла своє підтвердження і реалізацію, що вилилось в активне зростання і розширення компанії, як за кількістю працівників, так і за кількістю клієнтів, кількості впроваджених проектів.

– Такі обнадійливі результати зумовлені тим, що ми спочатку робили ставку не на рекламу, а на активні продажі. Це передбачало розвиток комерційного напрямку, навчання менеджерів – продовжив заступник генерального директора Ігор Шлепанов. – Як результат, сьогодні ми маємо розвинуту комерційну службу, працівники якої здійснюють близько тисячі дзвінків у день клієнтам. І це не просто дзвінки «для побалакати», а пропозиції наших послуг у вигідному форматі для клієнтів.

У щоденній роботі, окрім орієнтації на клієнтів, працівники "" дотримуються й інших цінностей: працювати із задоволенням, виявляти активність та ініціативу, навчатись новому в своїй галузі знань. Подібні підходи грають важливу роль в організації взаємостосунків працівників, побудови бізнес-процесів, стратегічному плануванні і прийнятті рішень. Це і є відповіддю на питання про нинішній стан справ молодої компанії.

Зростає кількість постійних клієнтів і сьогодні таких більше сотні, сюди можна віднести великі компанії: "Инвест Гео Сервис", СТС-Медиа, СтройТрансГаз, ЯваСтрой та інші. Дехто з клієнтів, впевнившись у надійності співпраці і якості послуг, котрі надає «», готові до розширення проектів і вже є плани на 2015 рік. Із врахуванням досвіду впровадження розробниками підготовані два тиражованих рішення – "Koderline:CRM" і "Koderline: Управління проектами облаштування свердловин" ("Koderline: Килим буріння"). У процесі завершення ще одне галузеве рішення.

Компанія "" посіла друге місце у рейтингу партнерів фірми "1С:Підприємство" за загальною кількістю автоматизованих робочих місць (АРМ), впроваджених по ERP 2.0. Наприкінці листопада 2014 року показник компанії склав 440 АРМ згідно наданих звітів.

Декілька вебінарів, проведених провідними розробниками компанії із найбільш актуальних тем, викликали зацікавлення у широкої аудиторії ще на стадії їх анонсування. А після завершення і подальшої демонстрації відеозаписів у мережі, виявилось, що є запит від колег на їх продовження. З’явились можливі теми на майбутнє. З’явився у минулому році і свій сайт, який допомагає приваблювати клієнтів, розповідає про можливості і надавані послуги, про внутрішні новини. Також для підтримки іміджу і широкого розповсюдження інформації компанія представлена в соціальних мережах.

Відповідаючи на запитання про перспективи розвитку компанії в 2015 року, перші керівники компанії "" розповідали про заплановане відкриття двох додаткових офісів.

– Будемо розширяти виробничі підрозділи, в першу чергу, комерційну службу, – повідомив Андрій Бербека. – Будемо тестувати регіональні ринки з метою ознайомлення і закріплення на них. Там вже з’являються перші клієнти за схемою роботи віддаленого супроводу, що підтверджує затребуваність нашої послуги і правильність обраного напрямку для розвитку компанії.

– Спробуємо вийти і на зарубіжні ринки, зокрема, Польщі, США. Плануємо і готуємось пройти сертифікацію за стандартом міжнародної якості ISO:9001, – додав Ігор Шлепанов.

Розширення виробничих підрозділів передбачається реалізувати як засобом залучення готових, досвідчених програмістів (вони складають основу виробничих центрів, які відкриються в декількох містах), так і за рахунок підготовки працівників – технічних спеціалістів на організованих компанією курсах 1С:Підприємство. Так, у Львові масове навчання стажерів-програмістів почнеться вже з середини січня. Запланована масштабна підготовка протягом наступного року, покликана забезпечити приріст нових працівників в компанію для її стабільного розвитку.

Окрім повторення досвіду організації вебінарів є плани проведення галузевих заходів, таких як семінари, виставки.

– Пройдешній рік був роком становлення і стрімкого розвиту компанії. Ми ставили багато різних завдань, більшість з яких вдалось реалізувати, що без сумніву тішить, - підсумував генеральний директор. – Відзначу, що створення команди, орієнтованої на виконання поставлених цілей, процес взаємний, як зі сторони керівництва, так зі сторони працівників. Тому ми відкриті для нових ідей і пропозицій, готові до обговорення, вітаємо ініціативу і активність. Тільки спільними зусиллями можна досягнути процвітання компанії, росту благ кожного працівника і отримання задоволення від добре виконаної спільної справи. Цього ж хочеться побажати і в наступному році!

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>