http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Відзначили День програміста у Львові

Відзначили День програміста у Львові
24 Вересня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:5059:"

День програміста вдало випадає на теплі вересневі дні, що у наших широтах дає можливість відзначати це професійне свято виїздом на природу. Програмісти львівського офісу компанії «» разом з колегами, минулих вихідних дружно попрямували на базу відпочинку «Чарівна долина», щоб разом чудово провести час у неформальній обстановці і, якраз, закрити літній сезон.

Після приїзду на базу вже встигли зробити спільну світлину, і одразу ж приступили до облаштування. Роботи вистачило всім – накривали стіл, шукали дрова, грали «в тарілочку».

Після легкого перекусу і сказаних тостів на адрес програмістів, прийшов час «вільного польоту». Хтось попрямував міряти глибину найближчого озера і температуру води в ньому, хтось тренував удари ракеткою, а хтось від душі стрибав на батуті. Було багато бажаючих постріляти у тирі і, варто відмітити, що влучних стрільців серед нас багато.

Мотузковий парк виявився дуже популярним – перешкодою не стали ні ціна за атракціон, ні відсутність потрібного одягу і навиків. Все компенсувалось підтримкою колег і невіданням, що чекає після того як пристебнув карабін, і зробив перший крок на канат. На щастя, все обійшлося без травм, а синці, гематоми, тремтячі руки і ноги наступного дня – це вже дрібниці. Після рухливої активності всі зголодніли і потягнулись до столу, щоб підкріпитись. На щастя, до цього часу відповідальні за шашлик колеги впорались із завданням – він був відмінним! А головне – його було багато, пропонували тазиками.

Керівник компанії Андрій Бербека прямо із літака приїхав на базу із величезним тортом і ящиком шампанського. Колектив зустрів шефа аплодисментами і, на згадку про його пройдешній День народження, презентував подарунок в не менш великій коробці – чайний і кавовий набори чашок з фотографіями колективів вже існуючих офісів компанії, з найменуваннями країн/міст, де хочеться бачити нові офіси. Ось такий перспективний подарунок!

Веселі і задоволені, співаючи повернулись додому. День програміста вдався!

Велика подяка організаторам – керівництву за матеріальне забезпечення заходу, Ірині Вовк і її добровільним помічникам за втілення у вигляді комфортабельного автобусу, бази відпочинку, продуктів, музики і всього іншого, що дало можливість провести час на славу.

Дякуємо Олесі Гарасимович, Анні Войлоковій, Аліні Стахів, Дмитрові Кривяку за фотографії.

І всім колегам – дякуємо за компанію! До нових зустрічей!

Нагадаємо, що День програміста святкується у світі на 256-й день року – 13 вересня, а якщо рік високосний – 12 вересня. Цифра 256 вибрана тому, що це кількість цілих чисел, яку можна виразити за допомогою одного восьмирозрядного байту, а також це максимальна степінь числа 2, яка менша кількості днів у році – 365.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>