http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Розпочались заняття на курсах "Підприємство Програмування"

Розпочались заняття на курсах "Підприємство Програмування"
23 Січня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:4284:"

Відбулось вступне заняття в рамках курсів "Підприємство Програмування", яке провела компанія "" у Львові. Його учасниками стали близько 30 людей, які виразили бажання пройти навчання. Всього на курси записались 130 людей, яких розділили на декілька підгруп для зручності ведення занять. Найближчими днями відбудеться заняття для решти груп стажерів.

Вітаючись зі слухачами, Володимир Костюк відзначив:

– Компанія зацікавлена в Вас, оскільки нам потрібні спеціалісти для виконання завдань і цілей, поставлених при створенні "" – продаж, впровадження, супровід інформаційних систем 1С:Підприємство. Але тут є нюанс: ми б хотіли виростити класних програмістів самі, з нуля, для чого і організували дані курси.

Після короткого введення про компанію і продукти 1С:Підприємство в цілому, Володимир Костюк перейшов до основної частини свого виступу: розповів про основи 1С:Підприємство, як зроблена програма, як працює і поетапно показав, як можна створити нову базу даних. Після ознайомчої двогодинної лекції всім учасникам пропонувалось домашнє завдання – вирішити невеликі завдання з 1С:Підприємство. "Нам важливо побачити, чи справді ви маєте зацікавлення до даної галузі і чи вмієте шукати потрібну інформацію в Інтернеті ", – пояснив суть випробування керівник курсів. За результатами тесту буде проведений відбір слухачів для подальшого навчання.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року компанія "" оголосила про набір на курси "Програмування" і вже до середини грудня зареєструвалось близько ста людей. Навчання пройде в два етапи: вивчення основ програмування і робота над створенням невеликих програм. Ті, хто пройде всі етапи і не зрадить своєму бажанню стати програмістом, зможе спробувати свої сили у здачі сертифікаційного іспиту "1С:Підприємство Професіонал" на платформі. Слухачі, які під час навчання виявлять великі зусилля і свої здібності із найкращої сторони, отримають запрошення на роботу в компанію "".

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>