http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Відкрито два нових офіси телемаркетингу

Відкрито два нових офіси телемаркетингу
03 Березня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:4088:"

В межах загальної стратегії із розвитку і розширення комерційної служби компанії «» відкрито два нових офіси телемаркетингу – у Червонограді (Львівська область) і Мукачево (Закарпатська область)

– Місяць назад у Червонограді почали працювати 14 операторів, і нещодавно до них приєднались 15 людей в Мукачево. Організовані welcome training за участю перших осіб компанії, проводиться щоденне відпрацювання навиків спілкування з клієнтами, здійснення дзвінків, – повідомила керівник комерційної служби Юлія ЗОРЕВА. – Тішить, що ми знайшли відгук в цих містах, знайшли зацікавлених людей. У нових працівників серйозне відношення до справи, є бажання досягти результату. Всі дуже стараються оволодіти новими знаннями і новим напрямком роботи, проявляють активність. З ними приємно мати справу.

У навчанні новачків допомагають старші менеджери комерційної служби, які приїжджають зі Львова. В свою чергу для них - це хороший досвід наставництва, і вони з ним успішно пораються.

Завдяки продуманому алгоритму дій, процес входження нових офісів в роботу проходить активно і вже є перші домовленості з клієнтами про зустрічі.

– Всім бажаючим запропонували вже і зараз готуватись до складання сертифікованих іспитів з питань програмних продуктів 1С:Підприємство. У випадку успіху, тобто появи в цих офісах сертифікованих працівників, можна буде відкривати тут відділи продажу. Судячи з нинішньої активності, вони зможуть стати хорошими менеджерами з продажу, – з упевненістю сказала Юлія ЗОРЕВА.

В цілому заплановано розширення цих відділів до 50 людей.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>