http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Хостинг Підприємство і Оренда Підприємство – коли і бухгалтеру корисно витати у «хмарах»

Хостинг Підприємство і Оренда Підприємство – коли і бухгалтеру корисно витати у «хмарах»
11 Лютого 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:10968:"

Компанія «» продовжує нарощувати кількість клієнтів, які користуються послугами «Хостинг Підприємство» - саме про такі можливості хмарних технологій при автоматизації бізнес-процесів часто запитують клієнти.

– Використання хмарних технологій – це крок в майбутнє, який роблять прогресивні керівники підприємств, підприємці, які розуміють очевидні переваги переведення своїх серверів у «хмари» і використання програмних продуктів Підприємство на умовах оренди, - відзначив керівник напрямку Андрій ПАВЛЮКОВ. – При цьому у виграші, завдяки вдалому поєднанню умов роботи і витрачених ресурсів залишаються всі: директори, бухгалтери, ІТ-спеціалісти, працівники філіалів, аудитори.

У випадку із послугою «Хостинг Підприємство» для кожного клієнта розгортається окремий віртуальний віддалений сервер Підприємство (віддалене сховище), вибудовується канал передання даних на сервер. При цьому клієнту не потрібно купувати вартісне обладнання і серверне програмне забезпечення. Також до цього пакету входять цілодобова доступність до серверу, повністю ліцензійне програмне забезпечення Microsoft, резервне копіювання даних раз на добу і зберігання резервних копій і ще ряд пунктів.

Ціна за послугу визначається із врахуванням параметрів, які заявляє клієнт – кількість користувачів, процесорні потужності, оперативна пам'ять.

Всі деталі можна довідатись в керівника напрямку, залишивши заявку на сайті.

Також запрошуємо всіх зацікавлених осіб послухати вебінар 25 лютого «сховище у хмарах – це просто і актуально!». Реєстрація на сайті у розділі "Заходи" за посиланням.

Що стосується питання клієнтів «Купувати чи орендувати продукти 1С:Підприємство?», спеціалісти компанії «» рекомендують ознайомитись із умовами надання послуги «Оренда 1С:Підприємство», яка включає пакет найсучасніших бухгалтерських і фінансових програм за невелику щомісячну плату. При цьому бази даних будь-яких обсягів розгортаються на робочих, стійких до відмов серверах, що дозволяє досягнути стабільної роботи серверу 1С:Підприємство без необхідності придбання дорогого обладнання і програмного забезпечення. Користувачі мають на своїх комп’ютерах звичний інтерфейс програми, а особливості її літання у «хмарах» знають тільки спеціалісти. Доступ до програм можливий із будь-яких комп’ютерів, лише б в тому місці планети, де ви знаходитесь, був стабільний Інтернет.

Особлива увага прикута безпеці: вся інформація (зберігається на серверах із підвищеним рівнем захисту) при роботі через Інтернет передається у закодованому вигляді через захищений канал.

Як говорять користувачі, витати у таких «хмарах» із програмами 1С:Підприємство дуже корисно і економно, без проблем і негативних емоцій, і для багатьох це вже є невід’ємною частиною бізнесу як зручна альтернатива традиційним рішенням для ведення обліку.

– Орендувати програми 1С:Підприємство вигідно представникам малого і середнього бізнесу, підприємцям-початківцям, підприємцям, яким потрібно налагодити реальний (управлінський) облік. Чи, наприклад, у вас територіально розподілений офіс, а може частина працівників працює за межами офісу. Також це актуально для користувачів-початківців 1С:Підприємство,С:Підприємство» які тільки обирають систему для автоматизованого обліку і хочуть попрацювати з програмами в тестовому режимі, - перелічив переваги роботи «хмарної технології» Андрій ПАВЛЮКОВ. – У будь-якому випадку ви зможете економити на зарплаті системного адміністратора, на платі за оновлення програми по мірі змін законодавства, і бути впевненими в надійному захисті конфіденційної інформації від її втрати. Окрім цього, робота на умовах партнерства з фірмою – це гарантія якісної технічної підтримки і можливості налаштувати орендовану програму під індивідуальні потреби і завдання користувача.

Є декілька тарифів послуги «Оренда 1С:Підприємство», які максимально враховують запити клієнтів. За потреби і у випадку підписання договору на дану послугу клієнти можуть отримати доступ до всіх розділів інформаційної бази, а також користуватись сервісами «ІТС».

Деталі умов із отримання послуги «Оренда 1С:Підприємство» можна дізнатись в керівника напрямку, залишивши заявку на сайті.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>