http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Розпочались заняття в "ІТ-Академії": навчаємо спеціалістів для компанії

Розпочались заняття в "ІТ-Академії": навчаємо спеціалістів для компанії
03 Лютого 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:4070:"

С 1 лютого розпочались заняття в "IT-Академії", організованої компанією "-Україна" у Львові. Головною ціллю організації безплатних курсів є підготовка програмістів 1С:Підприємство для роботи в компанії.

За словами керівника курсів, сертифікованого викладача ЦСО, працівника "" Мар’яни ЛУЦИШИН, на оголошення про набір слухачів відгукнулось декілька десятків людей, серед яких було відібрано 10. Навчання розраховане на три місяці, заняття будуть проходити стаціонарно п’ять днів на тиждень у офісі компанії з обов’язковим виконанням домашніх завдань. Слухачів забезпечать технікою, навчальними матеріалами. Перший місяць буде пприсвячено вивченню теоретичного матеріалу на основі трьох базових курсів фірми "1С:Підприємство". Після чого буде проведена контрольна робота, за результатами якої для подальшого навчання приступлять найбільш перспективні слухачі.

Другий місяць курсів присвятять практичним завданням і підготовці до здачі сертифікованого іспиту рівня "1С:Підприємство Професіонал" по платформі "1С:Підприємство 8.3".

– На цьому етапі ми передбачаємо розділення за напрямами (платформа, Управління торгівлею), виходячи із виявлених слухачами схильностей і їх попереднього досвіду, освіти. Тих, хто успішно пройде цей етап, очікує не тільки документ про здобуту сертифікацію, але і стипендія, – уточнила керівник курсів.

Третій місяць буде присвячено самостійній роботі (зустрічі, консультації, завдання від клієнтів) і підготовка до здачі іспиту рівня "1С:Підприємство Спеціаліст" вже за обраними напрямками. Найнаполегливіші, перспективні і мотивовані на досягнення результату слухачі, будуть працювати у компанії "" із подальшою перспективою на участь у цікавих і значущих проектах. Як відзначила Мар'яна Луцишин:

– Нам потрібні спеціалісти-консультанти, програмісти, розробники, а курси покликані дати всім зацікавленим слухачам поштовх для розвитку і подальшого самостійного навчання за підтримки спеціалістів.

Оскільки продовжують надходити заявки від бажаючих оволодіти новою спеціальністю, керівництво компанії "" планує зробити подібні навчальні курси регулярними і незабаром буде оголошено набір на наступні.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>