http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Внутрішнє навчання як шанс отримати запрошення у цікавий проект

Внутрішнє навчання як шанс отримати запрошення у цікавий проект
22 Січня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:5627:"

Компанія "" проводить внутрішнє навчання працівників, які бажають удосконалювати свої знання і стати спеціалістами-консультантами по продуктах "ERP" і "Управління торгівлею 11". Навчання здійснюється у межах розвитку послуг для клієнтів і як складова частина стратегії створення в компанії "гільдії" консультантів із ERP.

– Навчання проводиться працівниками компанії одне для іншого у форматі вебінарів. При цьому акцент зроблений на наскрізне вивчення всіх функціональних блоків ERP і вивчення методик управління і обліку, які необхідно знати для успішного впровадження у великих компаніях, – розповів керівник проектів, ініціатор проведення занять Олег ДЕМИДЕНКО. Він же допомагає працівникам готуватись до вебінарів по функціональних областях, що сприяє розвитку в них навиків пояснення функціоналу. Ціль такого підходу базується на життєвій мудрості: "Хочеш щось вивчити – спробуй це пояснити комусь іншому", тобто готуючись до проведення вебінарів для колег, спеціалісти компанії краще вивчають обрані ними теми.

Пропозиції щодо тематики вебінарів попередньо були запропоновані організатором, а також надходять від колег у процесі спілкування, виходячи із зацікавлень по конкретних блоках, з якими стикаються у процесі роботи. Так, вже відбулись вебінари по темах: "Адресний склад в ERP 2.1", "Варіанти ведення розрахунків”, "Забезпечення потреб", "Відокремлене забезпечення ", "Виробниче планування", "Типові та індивідуальні угоди" і так далі. Присутність на вебінарах також корисна тим, що можна ставити запитання доповідачеві і одразу ж отримувати відповіді.

Презентації і відеозаписи вебінарів, що відбулись, наповнюють базу знань компанії, що дозволить новим працівникам вивчати базовий функціонал і наздоганяти колег, які вже заглибились у вивчення впроваджених продуктів. Окрім цього, у базі знань зібрані документація і багато інших корисних матеріалів для спеціалістів.

Як відзначив Олег ДЕМИДЕНКО, навчання – справа добровільна: «Ніхто нікого не змушує відвідувати заняття чи готувати вебінари. Все будується на тому, що участь у цій діяльності повинна бути корисною особисто спеціалісту. Окрім росту знань і можливостей бути помітним, це ще і підвищення шансу отримати запрошення на більш цікавий проект. Тому вітається будь-яка ініціатива зі сторони учасників».

Передбачається, що за умов досягнення вдалих результатів, досвід розширення нової системи розвитку може бути розширений для заглибленої спеціалізації і на інші напрямки.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>