http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Рік успішного розвитку компанії!

Рік успішного розвитку компанії!
19 Січня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:11775:"

Увійти до десятки, а потім і до трійки компаній у рейтингу "Придбати 1С:Підприємство" і стати першими на ринку "on-line" послуг – такі цілі ставить керівництво компанії "" найближчими трьома роками. "Крокувати до них будемо послідовно, вирішуючи на кожному етапі локальні завдання", – уточнив генеральний директор компанії Андрій БЕРБЕКА на корпоративі у Львові з нагоди зустрічі нового, 2016 року, де підсумовувались результати роботи і обговорювались плани.

Для розуміння ситуації: на початку 2015 року компанія "" посідала 127 позицію у рейтингу фірм-франчайзі 1С:Підприємство, а вже у грудні перемістилась на 27-ю. Такого стрімкого росту вдалось досягнути завдяки грамотно розподіленій схемі роботи, активних продаж, аутсорсингу/аутстафінгу, галузевих рішень/компетенцій. В компанії, як зазвичай, оцінюють активність та ініціативність зі сторони працівників, організований процес навчання і робиться все, щоб робота була в задоволення.

Будучи учасником Директорського дня наради партнерів 1С:Підприємство у грудні минулого року, Андрій БЕРБЕКА зіставив озвучені дані про стан справ у цілому в сфері франчайзі з показниками компанії "", і зробив висновок, що по деяких позиціях у нас є перевага, або ж і зовсім виділяємось хорошими показниками із загального ряду.

"Нам ще варто проаналізувати і осмислити, які інструменти дали найбільший ріст кількості унікальних дзвінків (до 25 тисяч) окремими місяцями, і як це корелюється із виручкою ", – відзначив гендиректор, аналізуючи результати роботи компанії в 2015 році. За його словами, отримані за цей період суттєві статуси (ЦК ERP; ЦК ERP Будівництво; Кандидат в ЦК КОРП; Кандидат в ЦКД; сертифікація по ISO 9001:2008) свідчать про високий рівень спеціалістів, які впроваджують ідеї і налагодженій роботі різних відділів компанії. Факт: за добре виконану роботу, клієнти завдячують спеціалістам "" і письмово, і усно. Також, важливим показником успішності компанії, за версією фірми "1С:Підприємство", є кількість сертифікованих спеціалістів (протягом року відбулось трикратне збільшення) і кількість впроваджених рішень (близько 200 на кінець року).

Проаналізувавши показники по продажах і виручках, витратах і доходах, ставках на роботи спеціалістів у столицях і регіонах, Андрій БЕРБЕКА розповів, де відзначався спад, а де ріст, який прогноз річної виручки і прогноз річного прибутку.

А що ж у планах ""? У планах як мега-цілі і бачення розвитку компанії на перспективу, так і покрокові дії протягом 2016 року у виробничому напрямку, акаунтингу, формальній мережі. Так, є наміри збільшити загальну кількість до 400 людей, систематизувати окремі напрямки роботи, відкрити нові виробничі офіси, масштабувати комерційну службу, окремо виділити розвиток функціональних компетенцій, і ще ряд позицій. Все це допоможе підготуватись до швидкого росту, який планується у компанії, збільшити виручку як мінімум у два рази, а продумані переваги для замовників (наприклад, низька ціна за рахунок регіональних офісів) спрацюють на залучення нових і втримання постійних клієнтів. І це не просто плани на папері, а продовження напрацювань, досягнутих за попередній, нехай і невеликий, але такий стрімкий злет компанії "".

Логічним продовженням підбиттям результатів року, що проходить, стала неофіційна частина зустрічі, яка пройшла у форматі імпровізованого вручення "Оскарів" у стилі голівудської кіноакадемії. Номінацій і добрих слів вистачило на всіх! Найголовнішою і найпрестижнішою нагородою у номінації "Режисер кращого повнометражного фільму" уповноважений Андрій БЕРБЕКА. Його заступник Ігор ШЛЕПАНОВ – "Кращий виконавчий продюсер".

Помічник гендиректора компанії, вона ж і з "Оскаром" помічник, тому номінація "Кращий помічник продюсера" однозначно дісталась Вікторії ЗОРЕВІЙ, а "Кращий художник-постановник" – керівнику комерційної служби Юлії ЗОРЕВІЙ.

Своїх власників знайшли позолочені статуетки у номінаціях "Краща операторська робота", "Кращий кастинг-менеджер фільму, чи Режисер по роботі з акторами», а також за кращий музичний супровід, за видатні заслуги у кінематографі, за складання успішного бюджету для повнометражного фільму, за фінансовий контроль при постановці фільму і, звичайно ж, за кращу чоловічу і жіночу ролі першого плану, другого…

Традиційно лунали слова подяки, добрі побажання та настанови колегам у професійному і особистому житті від кожного номінанта. Було весело і невимушено. Фотосесія біля нарядженої ялинки і у колі друзів залишила приємні спогади і дала багатьом привід змінити свої аватарки у соціальних мережах на нові, святкові. Словом, відпочили на славу!

За прекрасне свято всі завдячували керівництву компанії і головному організатору – адміністратору Ірині ВОВК, яка тоді святкувала День народження, і так щедро подарувала колегам свій особистий день. Дякуємо всім за чудовий настрій, спілкування у неформальній обстановці, і – до зустрічі на робочих місцях у новому році, котрий вже прийшов!


";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>