http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Рік успішного розвитку компанії!

Рік успішного розвитку компанії!
28 Грудня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:9871:"

Дорогі колеги! Шановні партнери! 

Ми очікуємо на новий 2016 рік. Впевнений, що він буде ще однією сходинкою у стрімкому розвитку нашої компанії. І для цього у нас є хороша база, створена спільною працею протягом року пройдешнього. Оцініть самі. 

Ми розширились територіально і кількісно: відкрили офіси у Волгограді, Кривому Розі, Золочеві, і тепер, в сумі, володіємо дев’ятьма офісами у Росії та Україні. Відповідно зростає кількість працівників – нас вже 150 людей і, як зазвичай, є потреба співпрацювати із висококласними спеціалістами 1С:Підприємство, менеджерами. 

Відповідаючи на запити часу і відгукуючись на потреби наших клієнтів, ми створили відділ телемаркетингу, відділ продажів по Україні, відділ автоматизації управлінської і корпоративної звітності. 

 Порівняно із початком року утричі зросла кількість клієнтів, багато з яких перейшли зі статусу потенційних на постійних. Вирішуючи їх завдання, працівники "" реалізували 200 впроваджень, також запропонували нестандартні рішення, які тепер можна представляти, як ноу-хау. Від багатьох клієнтів отримали відгуки і подяку за роботу, а за результатами одного з впроваджень опублікований прес-реліз на сайті фірми "1С:Підприємство". 

Маємо можливість пропонувати клієнтам власні розробки – по нафтосервісах конфігурацію "Koderline:CRM" із двома підсистемами, «хмарні» рішення із Документообіг. Окрім цього, для нової версії Документообіг запропонували і створили англомовний інтерфейс. 

Отримали статуси Центр ERP, Центр ERP Будівництво, сертифікат ЦСО, володіємо сертифікатом ISO 9001:2008. В цілому значно просунулись у рейтингу компаній-франчайзі, і входимо до переліку лідерів за кількістю активних впроваджень "ERP Управління підприємством 2". 

Втричі зросла кількість сертифікатів – зараз їх в нас 338 (!), серед яких значимі: "Спеціаліст-консультант" із впровадження підсистем і прикладних рішень, викладач ЦСО. 

Провели 35 вебінарів і 2 семінари для своїх працівників, спеціалістів 1С:Підприємство, спеціалістів Замовників. Виступили інформаційним партнером семінару, який проводила компанія ПраксісКом, і заключили договір про співпрацю з ТОВ "МашАудит". 

Наші спеціалісти взяли участь у великих заходах 1С:Підприємство виступали із доповідями на секціях традиційного Великого партнерського семінару 1С:Підприємство, Бізнес-форуму ERP, нарадах партнерів 1С:Підприємство. 

Потоваришували у неформальній обстановці під час спільного відпочинку, на корпоративах з нагоди Дня народження компанії, Дня програміста, Нового року. 

Дякуємо колегам – ми чудово попрацювали! 

Дякуємо клієнтам – ми отримали чудовий досвід під час виконання найбільш різноманітних проектів! 

Дякуємо всім за те, що були разом в 2015 році, і до зустрічі у 2016 році! 

 Андрій БЕРБЕКА, керівник компанії ""

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>