http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Створений відділ автоматизації управлінської і корпоративної звітності

Створений відділ автоматизації управлінської і корпоративної звітності
12 Листопада 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:4816:"

В регіональному офісі компанії "" в м. Золочів (Львівська область, Україна) створений відділ автоматизації управлінської і корпоративної звітності. Зараз в ньому три працівники разом із керівником відділу Галиною ГУМЕНЮК.

– Звітність є невід’ємною частиною діяльності кожного підприємства. Особливо актуальна проблема оперативного отримання корпоративної звітності у великих холдингах, зі складною структурою підлеглих організацій. Проте, часто завдання складання звітності здійснюється вручну чи у напівавтоматичному режимі, що забирає багато часу у працівників і не виключає помилок у кінцевих документах. Тому виникає необхідність в автоматизації даної ділянки роботи, і багато компаній шукають спеціалістів, які можуть допомогти в цьому питанні, - відзначила Галина ГУМЕНЮК.

Постійні звернення клієнтів до "", підштовхнули до рішення виділити цей напрямок роботи в окремий підрозділ. Впроваджуюються вже декілька проектів, і є очевидна тенденція до збільшення їх кількості, тобто завантаження в програмістів не буде.

Як уточнила керівник відділу, вони розробляють звіти, звіти із управлінського обліку, допомагають в налаштуванні міжнародної фінансової звітності (МСФЗ), беруть участь в автоматизації консолідованої фінансової звітності в групах компаній.

– Вже нікому не потрібно доводити, що автоматизація цієї ділянки роботи економить час працівників багатьох підрозділів, скорочує ручну працю, виключає багато помилок. А правильно складена корпоративна звітність дозволяє керівництву чітко аналізувати діяльність підприємства, компанії, організації, що в свою чергу підвищує ефективність прийняття управлінських рішень, - підкреслила Галина ГУМЕНЮК.

Згідно її слів, працівники нового відділу зацікавлені в розширенні своїх знань через вивчення матеріалів фірми "1С:Підприємство", спілкування з колегами, і через практичний досвід. Зараз вони активно використовують конфігурації "Консолідація", "БІТ Фінанс" і "Управління холдингом", а також націлені найближчим часом довести свої знання за допомогою сертифікованих іспитів від фірми 1С:Підприємство.


";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>