http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Якісна робота із реалізації протоколу WebDav з метою включення його до бібліотеки стандартних підсистем і "BAS Документообіг"

Якісна робота із реалізації протоколу WebDav з метою включення його до бібліотеки стандартних підсистем і "BAS Документообіг"
21 Серпня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:1958:"

На адресу генерального директора ТОВ "" Андрія Бербеки надійшов лист-подяка з підписом керівника відділу розробки програм документообігу фірми "1С:Підприємство" Олександра Безбородова. У ньому виражена подяка колективу компанії за оперативне і якісне виконання робіт із реалізації протоколу WebDav з метою включення його до бібліотеки стандартних підсистем і "BAS Документообіг".

Окремо відзначимо внесок спеціаліста Романа ЦОВАНЯНА в частині інтеграції, web-сервісів, а також роботи із зовнішніми протоколами передачі даних. Його професіоналізм і глибоке знання справи дозволили реалізувати технічно складне завдання в оптимальні терміни.

"Рекомендуємо при підборі компаній в якості підрядників на проектні роботи по "BAS Документообіг", особливо у випадку реалізації інтеграційних завдань, враховувати і залучати ТОВ ".

Ми надіємось на подальший успішний розвиток наших ділових стосунків. Бажаємо Вам і Вашій компанії нових досягнень і фінансового благополуччя!" – говориться у листі-подяці від фірми "1С:Підприємство".

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>