http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

З Днем народження, "-Україна"!

З Днем народження, "-Україна"!
29 Липня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:3354:"

Друзі, колеги!

Минув рік від моменту реєстрації компанії "-Україна". Всього рік, проте, який насичений, скільки подій відбулось! Колектив поповнився новими працівниками, відкрили офіс у Золочеві, зарекомендували себе на ринку 1С:Підприємство як надійний, грамотний партнер. Нас помітили і оцінили клієнти, з’являються солідні партнери по бізнесу.

Найважливіше, що ці досягнення складаються із вашої щоденної роботи, шановні колеги. Оцінюємо вклад кожного – менеджерів і програмістів, працівників клієнтської служби, служби персоналу і бухгалтерії, маркетингу і технічної служби. Окрема вдяка керівникам відділів за їх працю, яка, бувало продовжувалась і у позаробочий час і у вихідні.

Особливі слова вдячності за вірність тим, хто пропрацював цей рік в компанії і залишається з нами. Ви – чудовий приклад для нових працівників, які приходять у колектив. До слова сказати, серед тих, хто працює всього декілька місяців, є чудові люди – здібні, талановиті, активні. На них ми також покладаємо великі надії, адже плани у нас багаті!

Тільки разом ми зможемо рухатись вперед, впроваджувати нові проекти, залучати клієнтів і досягати своїх цілей!

З Днем народження, "-Україна"!

З повагою, директор Андрій Бербека.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>