http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

English знадобиться у роботі

English знадобиться у роботі
05 Червня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:3767:"

"Знання англійської мови обов’язково знадобиться у нашій роботі", – впевнений керівник відділу розробки компанії «» (м.Золочів) Володимир Костюк, пояснюючи намір колективу пройти навчання у мовній школі.

Все розпочалось із бажання самого керівника вдосконалити свої знання іноземної мови. Колеги підтримали його і всім офісом пройшли тестування у мовній школі Zolochiv Language School. За результатами тестування кожному буде запропоновано курс навчання відповідно до рівня знань. Тим більше, що для працівників він буде безкоштовним, витрати компанія взяла на себе.

– Останнім часом все частіше поступали завдання від клієнтів по синхронізації документів з Google Calendar, Gmail. І тут ми стикаємось із труднощами, оскільки багато інструкцій, параметри прописані виключно англійською мовою. Відповідно, цю прогалину необхідно ліквідувати, адже знання іноземної мови розширює можливості працівників і переваги компанії на ринку послуг 1С:Підприємство, - відзначив Володимир Костюк. – До того ж у наших планах є вихід на міжнародний рівень і ми зможемо вільно спілкуватись із англомовними клієнтами, з’ясовувати їх запити, вирішувати поставлені завдання, при цьому не користаючись послугами перекладачів.

До речі, це вже не перший контакт з англійською мовою у роботі працівників компанії "" – зараз продовжується тестування англомовної версії конфігурації "Документообіг 2.0", а саме "Документообіг КОРП 2.0 Англомовний інтерфейс" (1C:Document management CORP 2.0 English interface).

Нагадаємо, офіс у м. Золочів (Львівська область) був відкритий у травні і став восьмим за ліком відділом компанії "" Україні.


";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>