http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

"Koderline:CRM" - усі процеси у одній програмі

"Koderline:CRM" - усі процеси у одній програмі
10 Квітня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:13318:"

Компанія ““ (KoderLine), пропонує для впровадження конфігурацію “Koderline:CRM“ із двома підсистемами: рішення “Koderline:Call-центр“ (дозволяє організовувати ефективну роботу відділу активних продаж, який здійснює як холодні, так і гарячі дзвінки) і рішення “Koderline:Управління взаємостосунками“ (спрямовано на підтримку взаємостосунків працівника з великим колом контактних осіб).

На сьогодні система управління взаємостосунками з клієнтами (CRM, customer relationship management) – це не примха, а необхідний інструмент для будь-якої компанії, яка прагне розвиватись, оптимізації виробничих процесів, раціонального використання своїх ресурсів і управління інформацією у різних аспектах, що в результаті повинно призвести до нарощення присутності на ринку. Але при цьому ключовим є клієнт – головний актив у діяльності компанії.

– Програма “Koderline:CRM“ заснована на рішенні CRM, і повністю автоматизує відносини з клієнтом: допомагає працювати з базою даних, враховувати історію спілкування, планувати дзвінки і події для підтримки контактів, - відзначив керівник відділу комерційної служби компанії ““ Дмітрій Здріль. – Це свого роду щоденник, органайзер менеджера, куди вносяться завдання на перспективу (подальшу чи не дуже), а також результати вже виконаних дзвінків, подій.

Тим часом запропонована компанією CRM-система – незамінний помічник керівників відділів, служб, завдяки якому можна грамотно планувати і максимально ефективно використовувати робочий час, позбутися від монотонної діяльності і скоротити паперову тяганину, спокійно працювати, без думки: «Раптом всі дані щезнуть?». А оскільки прогнозування і планування випливають із грамотного аналізу поточного стану справ, то важливо не тільки відзначати успіхи у роботі відділу, але й виявляти «вузькі» місця, проводити роботу над помилками, щоб виключити їх повторення в подальшому. Саме за таких умов компанії можуть легко впроваджувати нові проекти – у них для цього є бачення перспектив і вільний час!

Але все ж головною філософією будь-якої CRM-системи була і залишається робота з клієнтом так, ніби він єдиний. Тому про нього важлива будь-яка інформація, ненав’язливо з’ясована менеджером у ході налагодження контакту, - день народження (щоб не забути привітати), запити, вподобання і так далі. За результатами розмови менеджер детально заповнює карточку клієнта чи вносить зміни, уточнення, додає актуальні дані (змінився номер, електронна пошта, з’явилась нова контактна особа). Якщо клієнта влаштовує зроблена для нього пропозиція, то менеджер планує подальше спілкування, домовляється про надсилання для нього інформації про послуги, товар. Вся історія спілкування проводиться у розділі «Події» карточки клієнта, що дозволяє на будь-якому етапі переглянути записи і визначитись з подальшими діями.

– У менеджера може бути багато контактів і втримати в голові всю інформацію про кожного із них – нереально. Адже ще потрібно пам’ятати про заплановані дзвінки, не переплутати їх. А поглянувши на записи у карточках, він може одразу ж відновити попередній розмови і підготуватись до майбутнього дзвінка, спрогнозувати свою промову і пропозиції для клієнта, тобто, може керувати процесом спілкування, - відзначив Дмітрій.

Історія спілкування просто незамінна у випадку, якщо менеджер змінив місце праці чи пішов у відпустку, або на підвищення, а його місце зайняв колега, який одразу ж може підключитись до даного клієнта і з’ясувати, на якому етапі перебуває процес роботи, чим завершилась попередня розмова. Така система швидко вводить в курс справи, дає можливість перерозподілу контактів, обробки контакту іншим менеджером чи керівником відділу, щоб не пропустити важливий момент у взаємостосунках з клієнтом. Зафіксована протягом тривалого часу історія, дозволяє грамотно і точно вибудовувати подальшу роботу з ним. Також рішенням “Koderline:Call-центр“ передбачена інтеграція з фінансовою системою, є можливість вибудувати воронку продаж у різних аспектах, роботу із електронною поштою, скайпом, телефонією, схеми мотивації менеджерів, розрахунок бонусів.

Сукупно це допомагає керівнику відділу відслідкувати продуктивність і рівень продаж, скласти картину як для кожного менеджера окремо, так і в цілому про результати роботи всього колективу.

– Більше того, керівники відділів і представники вищої ланки отримують чудовий інструмент для аналізу, підготовки звітів про стан продаж, можуть відслідковувати історію взаємостосунків, не відволікаючи менеджера, - відзначив Дмітрій Здріль. – Це не просто набір довідок, вдало і компактно «вкладених» в систему, але і головний помічник у роботі керівництва підрозділу і кожного із його працівників, який дозволяє оптимізувати роботу, сформувати пакет завдань на перспективу.

Зараз програму використовує комерційний відділ компанії «Кодердайн», допомагаючи вирішити поставлені завдання, тобто її ефективність підтверджується на практиці щодня. Коли в процесі роботи від менеджерів з’являлись пропозиції із оптимізації, доробці чи вдосконаленню “Koderline:CRM“, то вони впроваджувались в оперативному порядку. На даному етапі з цією конфігурацією працюють 30 менеджерів. Технологія ж дозволяє залучати скільки завгодно користувачів, що робить її прийнятною для впровадження в крупних компаніях, які мають філіали і розгалужену мережу.

Як підкреслив керівник відділу, програма унікальна та універсальна одночасно:

– Унікальна – тому що в нашому випадку вона складена під конкретні потреби нашої компанії. І вона може стати такою для інших компаній, якщо наші програмісти дороблять її, виходячи із поставлених завдань. Тобто, гнучкість програми 1С:Підприємство дозволяє задовільнити побажання і врахувати особливості інших компаній, дописавши функціонал. В цьому і полягає її універсальність. За великим рахунком це конструктор, який дозволяє включати чи відключати окремі блоки, налаштовуючи під потреби конкретного замовника, його виробничих процесів.

Більш того, працівники компанії ““ готові впровадити і навчити колективи замовників, попередньо адаптувавши бази даних під впроваджувану CRM-систему.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>