http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Документообіг перейде на англомовний інтерфейс

Документообіг перейде на англомовний інтерфейс
07 Квітня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:8718:"

Відгукуючись на багаточисленні прохання клієнтів, і розуміючи важливість розширення можливостей роботи з програмними продуктами фірми 1С:Підприємство, компанія "" готує до випуску "Документообіг КОРП 2.0 Англомовний інтерфейс". На даному етапі проводиться тестування користувацького інтерфейсу конфігурації, в якому всі найменування об’єктів і підсистем російськомовної версії відображаються англійською мовою, на щастя, технічно платформа 1С:Підприємство дозволяє перевести будь-яку конфігурацію на потрібну мову. В цілому система може бути легко адаптована до потреб компанії, а також обміну даними із іншими інформаційними системами.

Оскільки конфігурація "Документообіг КОРП" призначена для комплексного рішення широкого спектру завдань автоматизації обліку документів, взаємодії працівників, контролю і аналізу виконавчої дисципліни, то англомовна версія в цьому плані покликана полегшити роботу працівників бізнес-компаній, які мають закордонних партнерів/клієнтів чи міжнародних компаній, де внутрішня документація проводиться англійською мовою.

Тестоване рішення дає можливість англомовним клієнтам/парнерам використати всі переваги і зручності роботи з програмою Документообіг 2.0, які значно покращені у порівнянні із попередньою версією. Як заявляють у фірмі 1С:Підприємство, в редакції 2.0 змінена логіка роботи програми, додані нові функції і підсистеми, серйозно перероблені більше 100 форм. Це стало результатом юзабіліті-тестів, опитувань і спостережень за роботою користувачів з програмою. Мова йде про використання нових можливостей платформи 8.3.5; здійснений переклад інтерфейсів на «Таксі», що дозволило підвищити юзабіліті ключових інтерфейсів і покращення ключових операцій. Є розвиток сервісних функцій ключових механізмів для сумісної роботи і ЕСМ. З’явились такі можливості як бронювання приміщень, облік відсутності, шаблони резолюцій, нова адресна книга, новий календар, список «Мої документи», шифровані обов’язковим сертифікатом, «Метрики» і багато іншого. Основні функціональні блоки програми залишились сталі: "Документи і файли", "Заходи", "Нормативно-довідкова інформація (НДІ) ", "Сумісна робота ", "СЕД з контрагентами" і так далі.

Керівник проектів Олександр Логачов:

– Широкий і універсальний функціонал представленої програми став зручніший, простіший в наслаштуваннях, дозволяє створювати і змінювати внутрішні комплексні бізнес-процеси, використовувати сумісність з іншими версіями і програмами 1С:Підприємство. При цьому програма легко може бути налаштована і адаптована під специфіку конкретної організації.

Англомовний інтерфейс конфігурації поки проходить тестування, ми відпрацьовуємо нюанси, шліфуємо до максимально можливої досконалості. У поєднанні із необхідним функціоналом він дасть можливість здійснювати як внутрішні комунікації, так і розвивати стосунки із внутрішніми акціонерами, партнерами чи клієнтами, вдосконалювати менеджмент компанії. Можна буде оперативно аналізувати і приймати управлінські рішення, здійснювати пошук і перегляд всіх документів та договорів, що зберігаються в системі. А також вирішувати завдання автоматизації взаємодії і роботи з документами англомовними працівниками компаній.

Вже зараз можемо сказати, що наявність двох інтерфейсів – російськомовного і англомовного – дозволяє компаніям мати єдину систему для обліку і обміну даними, працювати з документами будь-якого типу, забезпечать швидкий доступ, а також спростять пошук і підвищать ефективність роботи із внутрішніми і офіційними документами. Подібний «тандем» буде сприяти розвитку компаній, розширенню ринків присутності.

Англомовна версія підтримує багатокористувацьку роботу в локальній мережі чи через Інтернет, в тому числі і через веб-браузери.

Для всіх зацікавлених клієнтів компанія «» вже зараз надає можливість ознайомитись із тестовою багатомовною версією, надіславши заявку на електронну скриньку 

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>