http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Cтажери розпочали навчання у рамках курсу "Підприємство Програмування"

Cтажери розпочали навчання у рамках курсу "Підприємство Програмування"
25 Лютого 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:4391:"

Розпочались заняття стажерів у рамках курсу "Підприємство Програмування", який провела компанія "" у Львові. Про це повідомив керівник курсів Володимир Костюк.

Цим заняттям передували організаційні зустрічі (їх було чотири), які відвідало близько 100 людей, бажаючі спробувати свої сили в Підприємство. Серед них були студенти старших курсів вузів і люди, котрі захотіли оволодіти новим напрямком роботи, а також програмісти, ознайомлені з системою "Підприємство 7.7" і вирішили перекваліфікуватись.

Після вступних лекцій всім, хто зареєструвався на курси, було розіслано завдання для самостійного виконання. При цьому викладачі, вони ж працівники компанії "", практично в цілодобовому режимі були на зв’язку і консультували всіх, хто звертався за допомогою. Виконані завдання надсилались на перевірку, за результатами якої відсіювались учасники для зарахування і подальшого навчання.

– Відбір пройшли 25 людей, вони розподілені на шість груп. Кураторами призначені досвідчені програмісти нашої компанії – повідомив Володимир Костюк. – На даний момент навчання проводиться у форматі онлайн, і є можливості відслідкувати активність чи пасивність деяких студентів до продовження навчання. Виходячи з цього, можливо, відбудеться збільшення ггруп і їх кількість скоротиться до трьох-чотирьох. Будемо відслідковувати процес.
Нагадаємо, що в листопаді минулого року компанія "" оголосила про набір на курси "Підприємство Програмування" і вже до середини грудня зареєструвалось близько ста людей. Навчання пройде в два етапи: вивчення основ програмування і робота над створенням невеликих програм. Ті, хто пройде всі етапи і не зрадить своєму бажанню стати програмістом, зможе спробувати свої сили у здачі сертифікаційного іспиту "Підприємство Професіонал" на платформі. Слухачі, які під час навчання виявлять великі зусилля і свої здібності із найкращої сторони, отримають запрошення на роботу в компанію "".

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>