http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Внутрішній лікбез для продуктивної роботи

Внутрішній лікбез для продуктивної роботи
23 Лютого 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:6503:"

В зв’язку із розширенням компанії ““ з’явилась необхідність проведення колективного внутрішнього навчання персоналу для більш швидкого введення в курс справ початківців, адаптації в колективі, знайомства із завданнями і цілями компанії. Двічі презентаційні лекції були проведені для працівників комерційної служби. Участь «старожил» також віталась, адже вони можуть поділитись не тільки теоретичним, але і практичним досвідом.

Основна тема зустрічей стосувалась програмних продуктів 1С:Підприємство сервера, СКБД (MSSQL, PostgreSQL), апаратних/програмних ліцензій, мережевих/користувацьких ліцензій, заміни/апгрейду ліцензій. А розповів про це керівник напрямку із оптимізації роботи системи Олександр Юзьків:

– Детальне навчання необхідне для нових працівників, щоб вони швидше входили в курс тих послуг, які пропонує компанія. Це допоможе їм при спілкуванні з клієнтами під час холодних дзвінків, коли потрібно швидко з’ясувати потреби і бажання клієнтів, нюанси їх запитів, тонкощі у визначенні предметів. Вважав за необхідне дати їм основу для розуміння (з технічної точки зору) тих послуг, які надає компанія. А для початку разом зрозуміти потрібну термінологію, оскільки часто один і той же процес чи пристрій називають різними словами: хтось використовує суто технічні терміни, а хтось більш звичні для обивателя слова-означення. Наприклад, «сервер 1С:Підприємство» - це може бути і технічний комп’ютер, де запущений сервер і програмний продукт. А також хотілось розповісти, які ще послуги може надавати наша компанія із оптимізації роботи системи, адміністрування, із доопрацювання, допису звітів, рішення проблем з технічним обладнанням і так далі.

Були розглянуті конкретні приклади продаж, коли клієнт бажає, щоб «все працювало без проблем», а також поговорили про те, з чим найчастіше звертаються клієнти. Олександр дав відповіді на всі супутні питання.

Передбачається, що подібні лекції для працівників компанії з метою підвищення їх рівня компетентності, розширення знань буде проводитись і далі. Їх періодичність буде варіюватись залежно від потреб. Та й в процесі щоденної роботи працівники підрозділів часто звертаються до Олександра Юзьківа за поясненнями, уточненнями, адже спілкування із клієнтами – це живий процес, не завжди можна все передбачити, навіть якщо написати десятки інструкцій.

– Справа в тому, що по мірі розвитку компанії приходить розуміння, що можливе розширення сфери діяльності і доповнення переліку наданих клієнту послуг, так чи інакше пов’язаних із основною діяльністю ““, – відзначив Олександр. – Наприклад, з’явилась можливість проводити дослідження як самих продуктів 1С:Підприємство, так і внутрішньої інфраструктури, а також можлива комплексна автоматизація підприємств чи надання рекомендацій із впровадження інфраструктури. Тому готовий вислухати пропозиції від колег за темами майбутніх лекцій. Найближчим часом вже намічена лекція із послуг, які ми можемо надавати в плані адміністрування, відтворюваності, рішення проблем із обладнанням, базами, оновленнями і так далі. Вважаю, це пізнавально і чесно.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>