http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Є перша сотня!

Є перша сотня!
11 Лютого 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:3546:"

Рівно рік по тому – з лютого 2014 року по лютий 2015 – компанія "" збільшилась до 100 людей!

– Найбільший приріст чисельності персоналу відзначений в комерційній службі і регіональних виробничих офісах, – сказав заступник генерального директора компанії Ігор Шлепанов. Виробничі підрозділи залишаться лідерами із розширення штату і протягом цього року. Так, заплановане розширення регіонального офісу компанії в Кургані, а також відкриття нових офісів продажу: в Росії – в Санкт-Петербурзі, в Україні – в Києві і Львові. Як підкреслив Ігор Шлепанов, це план-мінімум на рік. Можливо, і він буде перевиконаний.

Преференції при підборі працівників надаються висококласним спеціалістам, які володіють досвідом у великих проектах і в різних галузях. Такий підхід, в першу чергу, стосується головних офісів у Москві і Києві. Що стосується регіональних підрозділів, тобто тут під час прийому на роботу орієнтуються як на досвідчених спеціалістів, так і на тих, хто бажає вчитись, освоювати професію у процесі роботи. Чи ж пропонується такий варіант підготовки технічних спеціалістів: пройти стажування на спеціальних курсах 1С:Підприємство. Таке масове навчання програмістів організувало керівництво офісу у Львові.

– У зв’язку із активним розширенням тутешнього офісу багато часу приділяється навчанню працівників, тому ми чекаємо позитивної динаміки від такої форми роботи, - відзначив Ігор Шлепанов.

До кінця 2015 року наша компанія запланувала збільшення до 250 працівників.


";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>