http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Близько 100 людей відвідали лекції в рамках курсу "Програмування"

Близько 100 людей відвідали лекції в рамках курсу "Програмування"
30 Січня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:4229:"

Завершились вступні лекції в рамках курсу "Підприємство Програмування", який провела компанія "" у Львові. Відбулись чотири заняття, які відвідали близько 100 людей. Проте, вже під час проведення зустрічей учасники курсів приводили своїх друзів і знайомих, а звідси кількість бажаючих спробувати свої сили в 1С:Підприємство Програмування зросла до 140 людей.

– Серед слухачів були студенти старших курсів вузів, і люди, бажаючі засвоїти новий напрямок роботи, а також програмісти, знайомі з системою "Підприємство 7.7", але охочі перекваліфікуватись, – сказав керівник курсів Володимир Костюк. – І хоча лекція набула більш організаційного характеру, слухачі виявили зацікавленість – задавали питання, уточнювали нюанси.

По завершенню ввідних лекцій всім, хто зареєструвався було розіслано завдання для самостійного виконання. Найактивніші вже включились до робочого процесу і звертаються до викладачів із питаннями, засобами електронної пошти, скайпу, соціальних мереж. На щастя вони (викладачі) готові консультувати практично в цілодобовому режимі. Як сповістив Володимир Костюк, виконані завдання повинні бути здані на перевірку до 10 лютого: «Якщо хтось пришле раніше, то ми зможемо одразу ж перевірити і або повернути на доопрацювання, якщо будуть зауваги, або повідомити про зарахування на перший тур навчання. Останній термін оголошення результатів і оприлюднення переліку зарахованих – 16 лютого»

Нагадаємо, що в листопаді минулого року компанія "" оголосила про набір на курси "Підприємство Програмування" і вже до середини грудня зареєструвалось близько ста людей. Навчання пройде в два етапи: вивчення основ програмування і робота над створенням невеликих програм. Ті, хто пройде всі етапи і не зрадить своєму бажанню стати програмістом, зможе спробувати свої сили у здачі сертифікаційного іспиту "Професіонал" на платформі. Слухачі, які під час навчання виявлять великі зусилля і свої здібності із найкращої сторони, отримають запрошення на роботу в компанію "".

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>