http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Контрольний дзвінок через Документообіг

Контрольний дзвінок через Документообіг
26 Січня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:6509:"

Компанія "" розробила і пропонує для впровадження "Додатковий модуль для Документообіг 1.4", який дозволяє синхронізувати записи календаря і заходи 1С:Документообіг із серверами Google, iCloud і будь-якими іншими (в т.ч. корпоративними) за протоколом Caldav.

Завдяки даному продукту користувач телефону, планшету Android чи iPhone, iPad, роблячи помітку в своєму мобільному пристрої про заплановані події (робоча зустріч, ділова нарада, поручення), після синхронізації автоматично получить запис календаря в Документообіг. І в зворотному порядку: при створенні події/заходу із учасниками в Документообіг цей запис автоматично потрапляє на календарний сервер, який розішле всім учасникам запрошення/оновлення як електронною поштою, так і засобом їх мобільних пристроїв.

За словами розробника даного модуля, керівника офісу перспективних розробок компанії "" Романа Цованяна, ідея створення такого продукту була підказана користувачами, які працюють з Outlook-ом і звикли до вистрибуючих "нагадувань" про заплановані події, наради і отримані робочі завдання. В процесі спілкування, ними часто висловлювались побажання, щоб під час синхронізації тих чи інших документів події із документообігу потрапляли б до календарів на мобільних пристроях і в потрібний момент інформували учасника.

– Спілкуючись із людьми, неодноразово доводилось слухати: «А от добре було б мати таке…», тобто, попит вже був. І тоді народилась ідея про синхронізацію 1С:Підприємство з Outlook-ом, – замітив Роман Цованян. – Почали шукати, розглядати різні продукти різних вендорів. Адже мова йшла про непросте рішення, для розробки якого потрібно володіти спеціальною компетенцією. Як виявилось, нічого подібного ні в кого не було. Що ж ми взяли потребу людей за основу і зробили свій продукт – додатковий модуль для Документообіг 1.4. Він унікальний, оскільки це поки єдине рішення, яке дозволяє пов’язати систему документообігу із особистими календарями працівників, і в цьому проглядається його конкурентна перевага. Впевнений, що дане рішення буде корисним і застосовуватиметься багатьма людьми.

Для використання пропонованого модуля зазвичай не вимагається встановлення додаткових програм на мобільних пристроях. В цьому випадку використовуються системні календарі, достатньо лише налаштувати їх на синхронізацію з тим же акаунтом Goоgle/Yandex/Mail.ru/iCloud чи сервером Caldav, чи використовувати програми-календарі від цих сервісів.

Ще одна перевага модулю – простота у використанні та інтеграція з будь-якою версією Документообіг 1.4 і вище.

Як відзначив Роман Цованян, виходячи із запитів/потреб людей, є ідеї і плани по розробці ще ряду продуктів із використанням систем 1С:Підприємство, але поки їх озвучував. При цьому підкреслив важливість зворотного зв’язку із користувачами, оскільки розробникам потрібно розуміти, чи є у продукті зацікавленість, чи зручний він у застосуванні і чи є якісь неточності при функціонуванні. І ще краще, якщо у користувачів є пропозиції із вдосконалення вже запропонованого продукту чи ідеї зі створення нового.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>