http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини САБ

Запрошуємо на 2-й ERP FORUM

Новини САБ
19 Листопада 2018

a:2:{s:4:"TEXT";s:5571:"

Компанія «» запрошує Вас на 2-й ERP FORUM. Конференцію на тему «Інноваційні рішення BAS для управління бізнесом» організовує Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу. Зустріч присвячена лінійці програмних продуктів BAS для автоматизації бізнесу та обговоренню успішних впроваджень продуктів BAS на корпоративному ринку.


Дата та місце проведення

Форум відбудеться 18 грудня 2018 року в Києві за адресою: вул. Б. Хмельницького, 16-22 (актова зала, 2-й поверх).


До участі запрошуємо топ-менеджмент та керівників підрозділів підприємств. Учасники конференції ознайомляться з сучасними можливостями підвищення ефективності управління бізнесом, організації обліку, контролю і аналізу фінансових і матеріальних ресурсів за допомогою інноваційних програмних продуктів BAS та нових сервісних інструментів.

У програмі виступів запланована доповідь керівника компанії «» Андрія Бербеки: «BAS Управління холдингом – нове рішення для підвищення ефективності холдингових структур. Перший досвід».

Також під час форуму відбудеться Вернісажі, на якому учасники зможуть адресувати свої запитання спеціалістам та експертам, а під час неформального спілкування - обмінятися думками з питань автоматизації бізнесу.

Компанія «» традиційно проведе розіграш планшету серед гостів Форуму, які заповнять коротку «анкету учасника».


Ключові теми

  • Лінійка продуктів BAS - інноваційні рішення для побудови комплексних інформаційних систем управління: розвиток, успішні впровадження.
  • BAS ERP - сучасний потужний інструмент побудови комплексної інформаційної системи управління.
  • BAS Управління холдингом - нове рішення для підвищення ефективності холдингових структур. Перший досвід.
  • BAS Документообіг КОРП - розвиток багатофункціональної системи електронного документообігу.
  • Огляд нових сервісів для електронного документообігу первинними та юридично значущими документами: FlyDoc, FREDO ДокМен.
  • BAS Управління торгівлею - інструмент підвищення конкурентоспроможності сучасного торговельного підприємства.
  • BAS Роздрібна торгівля - фронт-офіс для торговельних мереж та окремих магазинів.
  • BAS Медицина - нове інноваційне рішення для комплексної автоматизації медичних установ різних організаційно-правових форм.
  • Успішні кейси.


програма-фото.jpg


Умови участі для слухачів

Представники підприємств (власники і акціонери, генеральні і виконавчі директори, фінансові директори, ІТ-директори, технічні директори та керівники виробництв, HR-директори, головні бухгалтери) - безкоштовно, за умови обов'язкової попередньої реєстрації.

Якщо у Вас є бажання взяти участь у Форумі ERP – повідомте нам. Надсилайте Ваші заявки або питання на пошту uzoreva@koderline.com.ua

Будемо раді зустрітись з Вами на Форумі!

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>