http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини САБ

Семінар з онлайн-трансляцією на тему "Останні податкові новини і як з ними боротися"

Новини САБ
09 Листопада 2018

14 листопада "Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу" планує провести семінар для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий договір ІТС, на тему "Останні податкові новини і як з ними боротися ".

Для користувачів ІТС, які не зможуть прийняти участь в очному варіанті, особливо це стосується користувачів з інших міст, буде організовано онлайн-трансляцію заходу. Відеозапис трансляції після проведення "Лекторію" буде опубліковано на інформаційному порталі ІТС.

КЛЮЧОВІ ТЕМИ ЛЕКТОРІЮ:

Кірш Олександр Вікторович, народний депутат України (Комітет ВРУ з питань податкової та митної політики), заслуж. ек. України.

  1. Що помінялось за останні місяці в податковому законодавстві.
    • ПДВ, податок на прибуток, акциз, ПДФО, ЄСВ, ЕП, інші платежі, готівка, судові рішення: найостанніше! Із коментарями й рекомендаціями!
    • Пастки, можливості, очікувані наслідки.
  2. ПОДАТКОВІ МАНЕВРИ: Мінімізація. Планування
    • Організація податкового та бухобліку на підприємстві: корисні нюанси для податкових вигід. Які накази дозволяють знизити податки? Загальні вимоги до формування облікової політики. Що має бути в колективному договорі. Необхідність укладення. Як застосовувати оптимізацію?
    • Наказ про облікову політику, положення про оплату праці та інші внутрішні документи як засіб оптимізації податкових платежів. Їхній вплив на ПДФО та податок на прибуток.
    • Особливості податкового обліку гарантійного ремонту.
    • Реклама. Відрядження. Дешеві продажі.
    • Звичайні ціни за нових умов. Як грамотно продавати «безплатно»? Нікчемність (фіктивність) угод. Акти перевірок. Критерії визнання. Як довести реальність операції? Первинні документи, яких достатньо. Позовна давність: може і не починатися.

Редактори ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу та розробники сервісів

  1. Сервіси ІТС - зрозумілі та сучасні рішення та технології, що забезпечують автоматизацію бізнесу.
    • Огляд можливостей сервісів ІТС, доступних користувачам систем автоматизації бізнесу.
    • FREDO Звіт і FREDO ДокМен – сервіси здачі електронної звітності, адміністрування ПДВ, обміну первинними та іншими документами.
    • Пактум.Контрагент – новий сервіс для автоматизованого заповнення карток контрагентів.
    • FlyDoc – новий сервіс для електронного документообігу юридично значущими документами.

УМОВИ УЧАСТІ

1. Очна участь

Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Пільгова участь розповсюджується на двох людей від організації;

300 грн. з ПДВ для інших учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за третю і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ. Організація, яка оформить договір ІТС ПРОФ до дати проведення, автоматично отримує право на безкоштовну участь.

2. Онлайн-трансляція

Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення онлайн-трансляції договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації;

150 грн. з ПДВ для інших учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ. Організація, яка оформить договір ІТС ПРОФ до дати проведення трансляції, автоматично отримує право на безкоштовну участь.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ

14 листопада 2018 року (середа) з 10:00 до 16:00.

Захід пройде в Києві за адресою: ПАТ "Київпроект", вул. Б. Хмельницького, 16-22. Онлайн-трансляція доступна в будь-якому місті.

ПОДАЧА ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У ЛЕКТОРІЇ

Користувачі, які бажають взяти участь у "Лекторії", можуть відправити заявку на цю адресу: smakusheva@koderline.com.

?>