http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Активний відпочинок в «»: волейбол, теніс, бадмінтон і танці

Новини компанії
15 Травня 2018

a:2:{s:4:"TEXT";s:2462:"Співробітники «» вміють не тільки добре працювати, а й відпочивати. Ледачі вихідні на дивані або посиденьки в кафе, це не наш формат. А ось командні ігри - волейбол, баскетбол, або змагання два на два в теніс і бадмінтон - це ми завжди готові!

Травневі свята співробітники «» провели з користю для душі і тіла. Красива природа, смачний шашлик і, звичайно ж, чудова компанія - зарядили позитивом, а ігри та розваги - новими враженнями.

У минулі вихідні відразу в декількох містах, де є офіси компанії, пройшов традиційний весняний корпоратив.

- Ми дуже добре провели час! Грали в волейбол, бадмінтон, стріляли з пневматичної рушниці, багато танцювали і купалися в річці, - розповіла керівник відділу продажів Вікторія Руденко. - Приготували неймовірно смачне м'ясо і грибочки на грилі.

Кожен знайшов заняття до душі. Хтось грав в теніс, хтось учив «підростаюче покоління» грати в бадмінтон і кататися на велосипедах. Інші сміливці підкорили складну дистанцію в мотузковому парку.

- Висоти я не боюся, але під час перших двох етапів дистанції було дуже страшно: сильний вітер, все навколо хитається, - згадує веб-дизайнер Міла Шатохіна. - Потім з'явився азарт, а бажання «політати» над озером додавало сил. Свою порцію адреналіну я отримала, і зрозуміла, що люблю екстрим.

Вражень вистачить надовго!
";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>