http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Доповідь спеціаліста «» на 6-му Бухгалтерському агрофорумі

Про компанію
30 Березня 2018

a:2:{s:4:"TEXT";s:2385:"

Наприкінці березня в Трускавці відбувся 6-й Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України. Ініціювали його проведення громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та «Спілка Автоматизаторів Бізнесу».

- Велика кількість змін у законодавстві дають імпульс збиратися разом на Форумі для отримання кваліфікованих відповідей від експертів та для спільного пошуку шляхів вирішення неврегульованих питань, - повідомили організатори. - На агрофорумі учасники не лише обговорювали нагальні проблеми 2017-2018 років із кращими експертами у своїй галузі, а й сформували пропозиції щодо змін в існуючих і прийняття нових державних нормативних актів у сільськогосподарській галузі. Це дозволить позитивно вплинути на роботу агропідприємств уже в цьому році.

Серед запрошених експертів була спеціаліст компанії «» - Ольга Гнатиско. Вона виступила перед гостями форуму з доповіддю: «Рішення задач багатопрофільного холдингу: від бюджетування і cash-flow до фінансового обліку з допомогою BAS Управління холдингом».

Про актуальність теми свідчила велика кількість запитань, які отримала наша колега від учасників Форуму після закінчення виступу.

Презентация

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>