http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Для партнерів САБ представили новий продукт - «BAS Управління холдингом»

Про компанію
27 Березня 2018

a:2:{s:4:"TEXT";s:4735:"

У березні в Києві відбувся семінар членів «Спілки Автоматизаторів Бізнесу». Головною темою партнерської зустрічі стало обговорення стану справ, актуальних проблем, питань та задач ринку систем автоматизації бізнесу. Також був представлений новий продукт «BAS Управління холдингом».

- Зміни в українському законодавстві в 2018 році обіцяють українським підприємствам багато нововведень. Так, наприклад, великі компанії повинні за цей рік перевести свою звітність у відповідність до вимог міжнародних стандартів МСФЗ. Ці та інші зміни обговорювали на своїй партнерській конференції члени «Спілки Автоматизаторів Бізнесу», до складу якої входить і « Україна». Представники «» брали активну участь у секції, присвяченій виходу нового продукту BAS Управління холдингом, - повідомив учасник семінару аккаунт-менеджер компанії «» Олег Денисюк.

«BAS ERP» та «BAS Управління холдингом» – єдині продукти серед програм лінійки «BAS ERP», які задовольняють потреби українських компаній щодо обліку за МСФЗ. Про це під час виступів розповідали генеральний директор «» Андрій Бербека та консультант Ольга Гнатиско.

BAS Управління холдингом є новою програмою на ринку України, але фахівці «» вже напрацювали певний досвід щодо її впровадження, про що на конференції розповів Олег Денисюк.

Розповіді наших спікерів про УХ, можливості «BAS Управління холдингом» щодо бюджетування, управління фінансами, казначейства тощо викликали велику зацікавленість членів Спілки.

Презентації доповідачів «»:

Підготовка та консолідація звітності згідно МСФЗ. Бербека Андрій, ""

Казначейство та фабрика платежів в "BAS Управління холдингом". Гнатисько Ольга, ""

"BAS Управління холдингом" – що вирішує, кому продаємо, як продаємо і впроваджуємо. Бербека Андрій, ""

Управління бюджетним процесом. Гнатисько Ольга, ""

Інша функціональність з управління холдингом.Бербека Андрій, ""

Практичний досвід впровадження "BAS Управління холдингом". Денисюк Олег, ""

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>