http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Львівський офіс відкрив спортивний сезон

Про компанію
15 Вересня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:2043:"У львівському офісі компанії «» на цьому тижні серйозно зайнялися організацією дозвілля співробітників. Щоб обідні перерви проходили з користю, дирекція купила тенісний стіл, ракетки, м'ячики і спробувала розбудити спортивний дух.

- Плануємо також проводити два рази на місяць ігри в футбол чи волейбол. Уже пригледіли хороший майданчик в одному з популярних спортивно-розважальних комплексів, - розповів про плани заступник директора Андрій КУЧЕРЯВЕНКО. - Співробітники зможуть влаштовувати спортивні змагання кожну другу і четверту п'ятницю місяця.

Ініціативу керівництва колектив сприйняв з ентузіазмом. Графік тенісних батлів розписаний практично по хвилинах. Досвідчені гравці вчать новачків, хлопці розповідають правила, показують дівчатам, як правильно тримати ракетки і відбивати м'яч.

- Молодь у нас дуже активна, вміє відпочивати і розважатися. Чула, що планують організувати тенісний турнір. За приз змагатися не буду, а от тренером піду, якщо покличуть, - жартує кандидат в майстри спорту з тенісу настільного, бухгалтер Світлана Власович.

Фоторепортаж:
";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>