http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Як співробітники «» в футбол грали (фото і відео)

Про компанію
02 Жовтня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:3737:"Четвер. Вечір. Після роботи співробітники компанії «» відправляються на стадіон, де планують зіграти перший футбольний матч. «Звільнені від фізкультури» формують групу підтримки, а учасники активно розминаються біля поля.

- Якщо бачиш, що на тебе летить м'яч, копай його. Але обов'язково в сторону чужих воріт. Не наших! - проводить передматчевий інструктаж для дівчат-новачків досвідчений гравець. - А там по ходу розберемося.

- Хлопці проти дівчат? - цікавляться вболівальники.

- Ні, в шеренгу всі! Ділимося по вазі і росту! - жартує головний тренер і рефері, заступник директора компанії «» Андрій Кучерявенко.

У підсумку команди поділили на «перший-другий». І якщо до початку гри у хлопців і виникали деякі сумніви на рахунок того, що жіноча половина зможе грати конкурентно, то в ході матчу скептики зрозуміли, що недооцінювати силу волі і бажання перемогти не варто.

Азарт. Сміх. Ефектні падіння. Ефективні попадання по воротах. Рахунок 3: 1. Два голи забили хлопці і два дівчата.

- Переможених немає! «» не програє! - резюмує результат гри автор фінального голу Сергій Орінчук.

Дві дівчини, які майстерно впоралися з роллю форварда оголосили про набір нової команди. А Андрій Хомишин, який першим розмочив суху нічию голом, сказав, що дуже радий можливості зіграти в футбол зі своїми колегами, адже такі ігри об'єднують колектив.

- Ми вперше провели спортивне свято, - звернувся до колег після матчу Андрій Кучерявенко. - Усі отримали масу позитивних вражень. Наші співробітниці показали жіночу красу гри в футбол і довели хлопцям, що вони справжні левиці в боротьбі за перемогу. Запрошую всіх співробітників львівського офісу до активної участі в наступних іграх, які плануємо провести в жовтні. Упевнений, що всі отримають незабутній заряд позитивних емоцій.

Анонс нових ігор дуже порадував співробітників. А з відділу бухгалтерії озвучили пропозицію - наступного разу провести змагання з волейболу. У Львові в сезон дощів це дуже хороша альтернатива.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>