http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

« Україна» проконсультує аграріїв в ході форуму AGROPORT West Lviv 2017

Про компанію
20 Квітня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:2148:"« Україна» прийме участь в роботі V Міжнародній агропромисловій виставці – форумі з розвитку фермерства AGROPORT WEST LVIV 2017, яка відбудеться у Львові 27-29 квітня. Місце проведення: Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького (Львів, вул. Любінська, 168).
AGROPORT – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2016 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в двох містах – у Львові та Харкові. Цього року він переважно орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство тощо.
Спеціалісти « Україна» як партнери Франчайзі надаватимуть консультації з програмних продуктів 1С:Підприємство на стенді «1С:Підприємства 8», який буде відкрито в рамках AGROPORT West Lviv 2017. Ви зможете ознайомитися з рішеннями для автоматизації управління та обліку сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.
Запрошуємо відвідати стенд, задати свої питання, обмінятись контактами та домовитись про зустрічі в вашому офісі.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>