http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

« Україна» взяла участь в партнерському семінарі в Україні

Про компанію
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:2597:"Компанія « Україна» взяла участь в партнерському семінарі в Україні, який відбувся в Києві 18-19 березня.

Генеральний директор « Україна» Андрій БЕРБЕКА виступив на секції консалтингу та управління проектами, розповівши про досвід планування проектів на базі оціночних даних, отриманих на пресейлі. Він намалював класичну ситуацію проблемної взаємодії продажів і виробництва, коли кожна сторона переслідує свої інтереси і цілі, а саме – акаунти говорять про «продаж великого проекту», при цьому співробітники виробничого відділу оцінюють масштабність проекту за своїми критеріями. Один з можливих варіантів вирішення проблеми, на думку Андрія Бербеки, це активна участь виробництва на етапі пресейлу. Особливо вдалою при взаємодії буде комбінація, коли акаунт має досвід управління проектами, а керівник проекту починав свою роботу з продажів.

Також в ході семінару працювали секції платформи і типових рішень, галузевих рішень, бюджетних рішень.

За словами учасника семінару, керівника комерційної служби компанії Юлії ЗОРЄВОЇ, подібні зустрічі корисні в плані спілкування і обміну контактами з колегами, знайомства з новими версіями і можливостями програмних продуктів 1С:Підприємство, відображення змін законодавства в типових рішеннях «1С:Підприємство 8»: «Ми досягли цілей, які ставили для себе, готуючись до участі в семінарі, і це найважливіше».

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>