http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

« Україна» представила свої послуги аграріям у Львові

Про компанію
03 Березня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:3220:"

Компанія «-Україна» взяла участь в роботі X спеціалізованої виставки «АгроТехніка – 2017» у Львові, де зібралися керівники сільгосппідприємств та фермерських господарств виробники сільгосппродукції, представники фермерських господарств, сільгосппідприємств, агрофірм, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості для знайомства з новими продуктами та технологіями в аграрному секторі.

Протягом двох днів (1-2 березня) на території стадіону «Арена Львів» в числі численних учасників був представлений стенд компанії «-Україна», що розповідає про послуги з впровадження, обслуговування та супроводу програмних продуктів 1С:Підприємство. Більш детальну інформацію надавали співробітники компанії. Всім потенційним клієнтам пропонували сформулювати свої побажання по автоматизації бізнес-процесів і звернутися безпосередньо до фахівців компанії для обговорення можливостей вирішення цих завдань.

Також 2 березня у Львові команда «-Україна» взяла участь в семінарі «Форум.Агро», організаторами якого виступили ТОВ «Скайлайн Софтвер» та ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». У готелі «Львів» зібралися бухгалтери, керівники, фінансисти сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств, щоб обговорити актуальні питання оподаткування та обліку в аграрній сфері.

Компанія «-Україна» представила свій стенд у рамках організованого «Вернісажу Партнерів», де фахівці розповідали про можливості по роботі з програмними продуктами 1С:Підприємство, по автоматизації бізнес-процесів в агрокомпаніях, відповідали на запитання потенційних клієнтів. І найголовніше – був розіграний фірмовий подарунок серед тих, хто заповнив анкети.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>