http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

«-Україна» прийме участь в семінарі «1С:Форум.Агро» у Львові

Про компанію
02 Березня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:3230:"Команда «-Україна» 2 березня прийме участь в семінарі «Форум.Агро», який відбудеться в м. Львів та буде присвячено актуальним питанням оподаткування та обліку в аграрній сфері.

Слухачами будуть бухгалтери, керівники, фінансисти сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, яких запрошують організатори семінару ТОВ «Скайлайн Софтвер» та ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», та компанії-франчайзі 1С:Підприємство. «-Україна» також запрошує своїх користувачів і потенційних клієнтів.

Місце проведення семінару: готель «Львів» (м. Львів, проспект В. Чорновола, 7).

Серед ключових тем «Форум.Агро» будуть зарплатні питання; земельні питання; а також зміни в адмініструванні податку, в тому числі для сільгосптоваровиробників. Буде роз’яснено, хто має право на виплати дотації замість спецрежиму ПДВ. І як здійснюється відображення законодавчих змін в галузевих рішеннях «1С:Підприємства» для аграріїв («Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України»; «Бухгалтерія елеватора, млина та комбікормового заводу для України»; «Управління сільськогосподарським підприємством для України»).

В рамках «Форуму.Агро» буде організовано «Вернісаж Партнерів», і серед інших буде стенд «-Україна», де наші фахівці готові надати консультації слухачам по роботі програмних продуктів 1С:Підприємство, відповісти на питання, з'ясувати, чим ми можемо бути вам корисні, і домовитися про зустріч після семінару, щоб з’ясувати потреби вашої агрокомпанії з автоматизації детальніше.

І найголовніше – всі, хто заповнить анкету на стенді компанії, зможуть взяти участь у розіграші цінного призу – планшета. Скористайтеся цим шансом! У нас все по-чесному.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>