http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Підписка на ІТС як спосіб заощадити гроші і зберегти нерви

Про компанію
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:6665:"Допомогти клієнтам у вирішенні проблемних ситуацій і зробити роботу з програмами 1С:Підприємство комфортної - на це націлені співробітники компанії «», що працюють у напрямку ІТС.


Буквально на днях дзвонить головний бухгалтер підприємства, що знаходиться на супроводі в іншого партнера, з проблемою: підтискають терміни зі здачею звітності, а форми не підтягуються. Невелика паніка: «Що робити ?!». Наш фахівець підключився, з'ясував причину проблеми і пояснив, чому не формуються звіти - в тому конкретному випадку потрібно оновлення релізів, та й платформа «Бухгалтерія. Базова версія »була застаріла.Клієнт з розумінням поставився до такої ситуації, відразу погодився на оновлення, що ми і зробили оперативно.

Тому як чітко працює програма, яка не доставляє клопоту в найвідповідальніший момент - це спокій співробітників і вчасно здані звіти, - з ходу навела приклад керівник напрямку ІТС компанії «» Світлана Макушева. - Даний випадок показує, що наша підтримка необхідна користувачам незалежно від величини підприємства або обсягу виробництва. ІТС допомагає як «базовим», так і «корпоративним» клієнтам.

Ще випадок з життя: у клієнта змінився бухгалтер, яка розуміючи важливість автоматизації, ініціювала перехід з наявного в компанії ІТС ТЕХНО на ІТС ПРОФ, побачивши явні переваги сервісу. Отримавши інформацію про можливості, які дає ІТС рівня ПРОФ, вирішила підключати все і відразу!

В іншій компанії внутрішній обмін інформацією вівся в Google. Співробітники «» в ході спілкування з керівником запропонували підключити сервіс «Підприємство через Інтернет», де є база в хмарі, всі співробітники мають доступ до неї, і там працюють, повністю виключивши сторонні методи обміну інформацією та зайвий працю, спрямовану на постійне копіювання даних з програми 1С:Підприємство в інші джерела. При цьому додатково платити не потрібно, так як клієнт вже користувався ІТС ПРОФ. Підключилися, налаштували, вивчають, пробують.

За словами Світлани Макушевої, такі популярні сервіси, як «Звітність», «Контрагент» для користувачів базових версій програм 1С:Підприємство можна надавати без передплати. Більшість сервісів мають цілком доступну ціну, і якщо порівнювати, то на кур'єрів більше витратять, якщо будуть і далі відправляти своїм клієнтам або до контролюючих органів документи в паперовому вигляді. Тому бухгалтер і керівники компаній, які вміють рахувати гроші і цінують час, не роздумують довго про те, купувати ці сервіси чи ні. А попрацювавши хоча б з одним сервісом, обов'язково починають цікавитися і іншими можливостями.

Послуги ІТС надаються всім клієнтам, незалежно від того, де вони купували програму 1С:Підприємство. Єдиний момент - програма 1С:Підприємство повинні бути ліцензійної та зареєстрованої в 1С:Підприємство. Але навіть якщо в цьому випадку з'являються проблеми, співробітники «» допомагають їх легалізувати всім хто звернувся.

- Оскільки сервіси ІТС однакові для всіх компаній-франчайзі 1С:Підприємство, то ми намагаємося завоювати довіру клієнтів виключно уважним ставленням до їхніх проблем, ретельним вивченням запитів і грамотними діями, - зауважила Світлана Макушева. - Це взаємовигідна співпраця: клієнт завжди може розраховувати на нашу підтримку і допомогу, отримання корисних сервісів і інформації, а ми в свою чергу вчимося на кожному конкретному випадку.

Зараз розробляються цікаві пропозиції для клієнтів по підписці ІТС, а поки можна ознайомитися здіючими сервісами на сайті «»і вибрати те, що підходить саме вашому бізнесу.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>