http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Червоноград. Рік по тому: кількість і якість, як і раніше в пріоритеті

Червоноград. Рік по тому: кількість і якість, як і раніше в пріоритеті
03 Лютого 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:7214:"Підводячи підсумки 2016 року, керівник компанії «» Андрій Бербека в числі лідерів зазначив офіс телемаркетингу в м Червоноград (Львівська область, Україна) за найбільшу кількість дзвінків. І це показники тільки за перший рік роботи - офіс зустрів нових співробітників 2 лютого 2016 року.

- Ми з місяця в місяць стабільні за нормою дзвінків, предметно відправляємо листи клієнтам, і при цьому дотримуємося чіткої установки: в прагненні виконати кількісні показники не повинно страждати якість роботи, - зауважила керівник відділу обробки Ірина Гедз, яка була першим керівником офісу в м Червоноград.

Це тепер тут розширено штат, створені ще два відділу по роботі з корпоративними клієнтами, співробітники з телемаркетерів виросли до менеджерів і готові освоювати нові напрямки роботи. А почалося все з оголошень в місцевих ЗМІ та соціальних мережах про набір співробітників в динамічну ІТ-компанію ...

Старожили згадують, що включилися в роботу відразу, часу на розкачку було небагато, а ось на навчання не шкодували ні сил, ні ранкових годин. Дуже цінною була допомога більш досвідчених колег, які в перші місяці роботи нового офісу приїжджали зі Львова до Червонограда і навчали всім нюансам просування послуг по впровадженню, доопрацюванні програм 1С:Підприємство. Кожен з наставників привносив в навчання щось нове, все щедро ділилися досвідом. Щоденні ранкові тренінги з подальшим обговоренням, відпрацювання навичок зі дзвінками, і постійна готовність відповісти на питання - про це в Червонограді з вдячністю згадують всі, хто пройшов таку школу за допомогою кураторів і просто чуйних колег.

Поступово співробітники офісу, які успішно склали сертифікаційні іспити «Професіонал» з продажу, перейшли в розряд менеджерів. Підготовка до іспиту - це ще один серйозний момент в роботі відділів, йому завжди приділяється велика увага: крім самостійного вивчення матеріалів в практику увійшли спільне опрацювання тестів з сертифікованими колегами, участь в спеціально створеному навчальному курсі. Використовували кожну хвилину для навчання і під час перерви, і після роботи залишалися. Саме такий комплексний підхід допоміг успішно скласти іспит всім, після чого з сертифікованих менеджерів сформувався відділ обробки.

До речи, з тих, хто прийшов на роботу рівно рік тому, створився хороший кістяк, який збережений донині. Є явний і кількісний, і якісний ріст співробітників офісу. Так, Олена МОЛОЧНА і Тетяна ГОРБАНЬ очолюють нові відділи по роботі з корпоративними клієнтами - тепер уже вони приймають на роботу нових співробітників, навчають премудростям роботи, налаштовують на необхідність зростання від телемаркетерів до менеджерів. Анастасія АВЕДЯН освоює абсолютно новий напрямок в роботі компанії - партнерські взаємини, що передбачає організацію взаємодії з фрілансерами, налагодження взаємовигідного співробітництва з ІТ-компаніями. Є й інші перспективні співробітники, які хочуть спробувати себе в нових напрямках, які зараз активно розвиваються в компанії «»: абонентське обслуговування, консультанти 1С:Підприємство, ІТС.

У Червонограді є плани по набору співробітників у відділи, і можна тільки порадіти за тих, хто потрапить в цей колектив з теплою, доброзичливою атмосферою. Тут дружно і весело відзначають дні народження, зустріли колективом новий 2017 рік, а вже здача іспитів кимось із співробітників - це загальне хвилювання для всіх і загальна радість після його успішного проходження.

- Всіх, хто приходить на співбесіду, налаштовую на можливість кар'єрного росту, отримання затребуваної спеціальності і в цілому привабливі перспективи в ІТ-сфері, які дає наша компанії всім бажаючим, - зазначила Ірина Гедз. - Для цього в «» створені всі умови, справа залишається тільки за співробітником - йому треба бути активним, наполегливим, цілеспрямованим, ініціативним. І, звичайно ж, бути готовим навчатися, а ми завжди допоможемо і підтримаємо.
";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>