http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Компанія «» отримала статус Золотого сертифікованого партнера «Бітрікс»

Компанія «» отримала статус Золотого сертифікованого партнера «Бітрікс»
19 Січня 2017

a:2:{s:4:"TEXT";s:4496:"

Компанія «» отримала статус Золотого сертифікованого партнера «Бітрікс», ;раніше це були статуси «Бізнес-партнер «Бітрікс» і сертифікованого партнера. Підвищення статусу стало можливим після успішного складання фахівцем компанії Максима ДУБЕНКО тестів за програмою «Користувач сервісу Бітрікс24». Це підтверджено відповідними сертифікатами, і тепер Максим є експертом по продукту «Бітрікс24».

- Підготовка фахівців з напряму «Бітрікс» з числа співробітників нашої компанії, підвищення їх кваліфікації входить в плани по розвитку послуг, що надаються, тому що програмні продукти «Бітрікс» є популярними, затребуваними, користувачі цікавляться ними, і ми готові не тільки продавати продукти компанії «Бітрікс», а й надавати технічну підтримку при їх впровадженні, доопрацювання та експлуатації, - зазначив керівник напрямку Андрій ХОМИШИН.

Будь-який бажаючий має можливість спробувати Бітрікс24 вже зараз, зареєструвавшись на сайті.

Доступна демо-версія на 30 днів повного хмарного функціоналу Бітрікс24, і кожен бажаючий має можливість створити свій Бітрікс24. Також протестувати цю гнучку універсальну систему можна за допомогою безкоштовної версії до 12 користувачів з можливістю подальшого переходу на платні тарифи.

Нагадаємо, що Корпоративний портал Бітрікс24 (КП) - це програмне забезпечення, що надає співробітникам компанії, клієнтам і простим користувачам доступ до різної службової інформації компанії. Доступ може бути організований як з внутрішніх, так і з зовнішніх мереж з метою організації виробничої діяльності.

Бітрікс24 - програма, яка використовує різні інструменти організації групової та індивідуальної роботи:

-знайомиться по Інтернету веб-інструменти (миттєві повідомлення, хмари тегів, форуми, блоги);

-єдиний файлове сховище з контролем версій;

-єдиний календар і завдання як інструмент планування діяльності;

-необмежена кількість робочих груп, можливість користувачам самостійно

-створювати і модерувати групи;

-гнучка система настройки прав;

-морфологічній пошук, який істотно полегшує співробітникам життя.

і багато інших.

Бітрікс24 працює в будь-яких браузерах. Для застарілих версій браузерів, а також для операційних систем лінійки Mac є деякі обмеження в функціоналі.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>