http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Кривий Ріг: перший рік успішної роботи

Кривий Ріг: перший рік успішної роботи
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:5889:"

Перший рік трудових буднів, проведених на робочому місці, відзначили працівники відділу впровадження компанії «» у м. Кривий Ріг (Дніпропетровська обл). Цю вагому дату у своїй історії дружний колектив спеціалістів 1С:Підприємство зустрів у активному виробничому процесі, а хтось, навіть, у відрядженні в клієнта.

За словами куратора відділу, керівника відділу впровадження (м.Львів) Анни ЧАЩИНОЇ, за минулий рік зросли професійно, розширили компетенції, склали нові сертифікаційні іспити на знання особливостей застосування різних програмних продуктів 1С:Підприємство, накопичили досвід роботи у процесі серйозних проектів і продовжують кожного дня доповнювати список виконаних завдань у багатьох клієнтів.

Ось лише декілька штрихів до загального портрету.

Єлизавета ТАНЦЮРА отримала сертифікат «Професіонал» по програмі «Документообіг» і підтвердила знання на проекті великої нафтової компанії. Це був її перший досвід в якості керівника проекту, і Єлизавета впоралась з ним блискуче, завоювавши повагу користувачів тим що, відгукувалась на всі запити, пропонувала грамотні рішення завдань, доступно пояснювала порядок роботи з програмою.

Свій перший досвід в якості технічного керівника проекту Світлана ШИЧКОВА здобула під час впровадження програми «Управління торговим підприємством для України» у великій виробничій компанії. Клієнтом були поставлені завдання у декількох предметних галузях, тому проект став серйозним випробуванням для молодого спеціаліста 1С:Підприємство, і Світлана з ним впоралась, проявивши витримку, наполегливість.

Працюючи в команді досвідчених колег із впровадження «ERP Управління підприємством 2.0» у великого клієнта – системного інтегратора, Анна ОСИПЧУК отримала хороший досвід. У її випадку цінним став не тільки досвід участі у проекті такого рівня, але і грамотне, добросовісне виконання поставлених завдань, вміння знаходити спільну мову із користувачами, прислухатись до їх побажань.

Залучення до виконання завдань із різних продуктів 1С:Підприємство дають можливість Сергію КУЛАЖЕНКО демонструвати свої знання, вміння швидко орієнтуватись і виконувати поставлені завдання, чим задовольняти вимоги клієнтів, приносячи додаткові пункти до скарбниці позитивного ставлення клієнтів до компанії. Також колеги знають Сергія як безвідмовну людину, яка вміє забезпечити безперебійну роботу техніки у всьому регіональному офісі (відділи впровадження і телемаркетингу).

Працюючи на проектах, Сергій ТИМОФЄЄВ складає хороше враження у очах всіх оточуючих – користувачів, колег по компанії-замовника, акаунт-менеджерів нашої компанії. При цьому масштаб компанії клієнта і складність впровадження значення не мають, картина співпраці виходить приблизно однакова всюди. Один із серйозних замовників – великий логістичний оператор підтвердив своїм відгуком на адресу компанії серйозний рівень професіоналізму Сергія, його відповідальність, порядність, скромність, а також вміння працювати і бажання працювати в команді.

Успіхів у сьогоднішній і подальшій роботі, колеги!

Масштабних проектів, цікавих завдань і професійного зростання!

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>