http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Компанія «» взяла участь у Бізнес-конференції ERP FORUM у Києві

Компанія «» взяла участь у Бізнес-конференції ERP FORUM у Києві
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:6330:"

Компанія «» взяла участь у Бізнес-конференції ERP FORUM. На перший подібний захід фірми «1С:Підприємство» в Україні зібралось 260 людей, більша частина з яких – це представники компаній різних галузей, які бажають дізнатись про нові продукти 1С:Підприємство для корпоративного ринку. Також багато хто очікував анонсованої презентації функціональних можливостей нового інноваційного продукту «BAS ERP». Очікування виправдали себе – розробниками була представлена бета-версія продукту, а випуск фінальної версії запланований на 2017 рік.

– Ми дуже чекали цієї події, тому що наші клієнти зацікавлені в анонсованому продукті, всім хочеться дізнатись про його можливості із перших рук, уточнити нюанси, поставити питання, серед яких і питання про вартість – розповіла керівник комерційної служби компанії Юлія ЗОРЕВА, повернувшись після події у Києві. – Тому ми не тільки взяли участь як партнери 1С:Підприємство, але і запросили з собою компетентних людей від 60 компаній-замовників, які були призначені нам за таку можливість..

Корпоративний стенд «» на вернісажі партнерів був помітним здалеку і привертав увагу, тим більше, що про самопрезентацію потурбувались одиниці компанії-франчайзі, а вже активність в роботі із запрошеними і потенційними клієнтами проявило ще менше колег. Ще одна особливість нашої роботи під час конференції – це увага до будь-яких питань клієнтів, на які високопрофесійним спеціалістам тут давались конкретні відповіді, також давалась взнаки готовність продовжити співпрацю у робочому порядку – стаціонарно і віддалено. Також всім учасникам пропонувалось заповнити анкету з питань автоматизації, щоб довідатись про потреби бізнесу в «BAS ERP» і запропонувати свої послуги в перспективі. А на завершення заходу серед авторів цих анкет був розіграний планшет від «» - його щасливим володарем став представник компанії «Грід».

Під час конференції представники компанії-оператора розповсюдження продуктів 1С:Підприємство в Україні розповіли про реалізацію ERP-стратегії за допомогою рішень для торгово-промислових підприємств, які працюють на міжнародному ринку; про нові можливості і сервісні інструменти ведення регламентованого обліку; про можливості нового рівня управління бізнес-процесами із використанням «BAS Документообіг КОРП». Також пролунали тематичні доповіді, які стосуються рішення питань управління виробництвом, продажем і закупівлями, маркетингом і торговими операціями, та ще переліку інших тем.

– Надіємось, що наші клієнти отримали достатньо нової і корисної інформації для роздумів перед прийняттям рішення щодо впровадження BAS ERP, – відзначила Юлія ЗОРЕВА. – Якщо ж з’являться питання, то наші менеджери готові відповісти на них, також і щодо вартості програмного продукту, запропонувати варіанти економії бюджетів, а наші спеціалісти завжди допоможуть вирішити технічні завдання з врахуванням вже наявного проектного досвіду і компетенцій.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>