http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Хто може покращити настрій перед Новим роком? Тільки ми самі!

Хто може покращити настрій перед Новим роком? Тільки ми самі!
27 Липня 2024

Закінчення року – це завжди напружений час, коли всі зайняті підведенням підсумків, негайним виконанням обіцянок, щоб не брати з собою тягар у новий рік, тому про новорічні і різдвяні свята немає часу думати. І готуватись також. Але, щоб не бігати по магазинах в пошуках подарунків і прикрас за день до Нового року, ми почнемо поступово створювати святковий настрій. І попросимо працівників поділитись своїми творчими ідеями, реалізованими в малюнках, іграшках, прикрасах та ще багато, багато чим іншим. Будемо раді всьому!

У нас вже є декілька робіт

Маркетолог Юлія ШЛЕПАНОВА з сином зробили адвент-календар, де позначають кожен день, який наближає до Нового року. За словами Юлії, такий календар простий у виготовленні, вимагає мінімум матеріалів, потрібно лише бажання..

Менеджер Зоряна МОРОЗ робить прикраси в техніці канзаши – дивовижно гарні, ніжні квіти зі стрічок і тканини. Під час новорічних свят вони цілком можуть заміняти сніжинки і прикрасити зачіски, плаття юних Снігурок.

Менеджер Олег ГОРДИНСЬКИЙ давно захоплюється орігамі – древнім мистецтвом складання фігурок із паперу. На наше прохання він склав Миколая, який цілком може прикрасити найближчі свята у львівському офісі.

Чекаємо фото від усіх працівників. Поділіться красою, здивуйте інших, покажіть приклад!



?>