http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

До занять в ІТ-Академії приступив другий набір майбутніх програмістів Підприємство

До занять в ІТ-Академії приступив другий набір майбутніх програмістів Підприємство
17 Листопада 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:5951:"

З 1 листопада «ІТ-Академії», організованої компанією «-Україна» у Львові, почались заняття для другого набору бажаючих опанувати спеціальність програміста Підприємство «з нуля». Головна ціль безкоштовних курсів – підготовка спеціалістів 1С:Підприємство (спеціаліст-консультант, програміст, розробник) для роботи в компанії.

Після вивчення надісланих заявок і проведення співбесід було відібрано і почали навчатись дев’ятеро людей. За словами керівника курсів, сертифікованого викладача ЦСН, працівника «» Мар’яни ЛУЦИШИН, основними визначними моментами при відбору була мотивація і комунікабельність кандидатів. Серед курсантів – два працівника комерційної служби, які виявили бажання опанувати новий напрямок роботи.

Заняття проводяться п’ять разів на тиждень у навчальному класі в офісі компанії, всі студенти забезпечені навчальними матеріалами

Програма навчання розрахована на три місяці, і включає вивчення теоретичного матеріалу на основі трьох базових курсів фірми «1С:Підприємство», виконання домашніх завдань і практичних завдань, самостійну роботу. Після кожного етапу буде проводитись тестування, за результатами якого невстигаючі будуть відсіюватись, а найбільш перспективні продовжать навчання аж до переходу на стажування в компанію. Після завершення всього курсу навчання передбачене обов’язкове складання сертифікаційного іспиту рівня «Професіонал» на знання особливостей і можливостей програмного продукту «Управління торгівлею», а після отримання сертифікату «Спеціаліст-консультант» з цього ж продукту стажер буде прийнятим на роботу в компанію.

– З першого дня у наших студентів почалась серйозна робота, – сказала Мар'яна. – Виходячи із досвіду першого курсу ми дещо змінили і ускладнили підхід до перевірки самостійних завдань: спочатку студенти перевіряють роботи одне одного, виставляють оцінки і пояснюють, чому саме такий бал вони дали, які є правки, і тільки потім перевіряю я. Тобто вони вчаться не тільки писати коди, але і читати чужі, це важливий момент для майбутніх програмістів.

Нагадаємо, що перший набір в «IT-Академії», який стартував на початку 2016 року, став успішним: із десяти студентів до стажування в компанії дійшло п’ятеро людей, багато з них отримали по декілька сертифікатів, а Тетяна НЕВЗОРОВА вже в якості працівника відділу впровадження брала участь в підготовці функціональної моделі прикладного рішення «BAS Документообіг» для сервісу «Хмарна карта рішення», за що компанія отримала вдячність від фірми 1С:Підприємство. Чудовий приклад для наслідування новими курсантами!

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>