http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Подяка за допомогу у підготовці функціональної моделі прикладного рішення

Подяка за допомогу у підготовці функціональної моделі прикладного рішення
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:4231:"

На адрес керівника компанії «» надійшов лист із фірми «Підприємство» із підписом директора Бориса НУРАЛІЄВА, у якому висловлюється вдячність за допомогу, надану працівникам компанії у підготовці функціональної моделі прикладного рішення «BAS Документообіг» для сервісу «Хмарна карта рішень».

Про спільну розробку згадується безпосередньо у розділі карти рішень Сумісно: «BAS Документообіг КОРП» «BAS Документообіг ПРОФ».

Розробку здійснювала працівник відділу впровадження компанії Тетяна НЕВЗОРОВА (м.Львів) у межах проекту СППР «Лінійка рішень для BAS ERP».

Модель рішення розроблена із врахуванням процесів управління, операційної діяльності, взаємодії, коли їх учасниками можуть бути: менеджер з продажу і менеджер із закупівель, клієнт, скарбник, ініціатор заявок на розхід грошових ресурсів, діловод.

Як відзначила Тетяна НЕВЗОРОВА, важливою особливістю функціональної моделі є можливість інтеграції «BAS Документообіг» з типовими конфігураціями 1С:Підприємство.

Розробка успішно пройшла тестування. Її використання буде актуальним для розробників під час роботи на проектах впровадження, для акаунтингу в частині роботи з клієнтами і просування на ринку продукті 1С:Підприємство, а потенційним клієнтам і користувачам дозволить вивчити можливості програмного продукту для автоматизації своїх бізнес-процесів.

Також у листі-подяці зі сторони керівництва фірми «1С:Підприємство» висловлена надія на плідне продовження партнерських стосунків і на їх успішний розвиток у межах нових проектів.

ДОВІДКА.

Система проектування прикладних рішень (СППР) призначена для проектування прикладних рішень (конфігурацій) на платформі «1С:Підприємство» і ведення технічної документації проекту. СППР може використовуватись як в якості інструменту для проектування нових інформаційних систем, розроблених в середовищі «1С:Підприємство 8», так і для опису і документування існуючих систем, розроблених раніше без використання СППР.

Система проектування прикладних рішень розроблена як конфігурація на платформі «1С:Підприємство 8.3».

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>