http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

«» відкриває курс менеджера-початківця

«» відкриває курс менеджера-початківця
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:8440:"

Унікальний курс з підготовки до сертифікації «Професіонал» з продажу програмних продуктів розроблений і запущений в компанії «». В основу курсу закладений накопичений практичний досвід роботи менеджерів комерційної служби компанії.

– По мірі розвитку і розширення комерційної служби назбирався значний обсяг навчальних матеріалів, які увібрали в себе унікальний досвід наших менеджерів, особливо тих, хто працює в компанії з моменту заснування, – розповідає керівник комерційної служби Юлія ЗОРЕВА. – Ці цінні знання систематизовані, впорядковані за темами і використовуються для навчання нових працівників. Наприклад, є навчальні тренінги по всіх аспектах телемаркетингу, починаючи від першого контакту (холодного дзвінка). Вони традиційно проводяться щоранку, а потім - залік для визначення рівня засвоєння знань працівниками. Подібні внутрішні тести є на різні теми. Накопичений досвід і з підготовки до складання сертифікаційного іспиту «Професіонал» з питань продажу програм «1С:Підприємство» для госпрозрахункових організацій. Він став основою для курсу на допомогу менеджерам-початківцям, і включає вивчення матчастини проведення різних етапів угод. Вважаємо, що це допоможе нам системно підійти до підготовки класних менеджерів-продавців. На сьогодні близько 50 працівників компанії успішно склали подібний іспит.

Новий курс розрахований на працівників відділу телемаркетингу, охочих підвищити свій професійний рівень і перейти у розряд менеджерів. Сучасні технології дозволяють зібрати на одній віртуальній площині телемаркетерів зі Львова, Червонограду, Мукачево, Кривого Рогу. Курс вестиме сертифікований менеджер Андрій ДРУЖИНІН, який починав з телемаркетера, успішно склав іспит і потім по особистій ініціативі допомагав колегам з підготовкою, де і напрацював алгоритм навчання, здатний привести до успіху.

– Програма 1С:Підприємство складна за функціоналом і новеньким не одразу зрозуміло, які можливості вона може надати, тому завжди стараюсь пояснити доступно. Допомагаючи колегам, переконався, що якщо є порив, мотивація, то все вдасться. Записатись на курс можуть всі охочі, хто відчує в собі сили на підготовку і складання іспиту, хто хоче рости по кар’єрній драбині, досягати високих результатів, покращувати особисте матеріальне благополуччя. Свої побажання вони повинні викласти у мотиваційному листі для розуміння, що ж рухає нашим колегою і чому він хоче стати менеджером. На його основі будемо проводити зарахування, - відзначив Андрій ДРУЖИНІН.

Розроблена програма навчання, складений план занять, який включає домашні завдання – це самостійне вивчення вебінарів, після чого відбудеться спільне обговорення складних моментів, розбір тестових завдань, відповіді на питання слухачів. Навчання буде проходити тричі на тиждень, курс розрахований на місяць. За результатами – обов’язкове складання іспиту. Перша група розпочне навчання 1 листопада.

Нагадаємо, що сертифікат «Професіонал»є офіційним підтвердженням того, що його власник може ефективно використовувати у своїй роботі весь спектр можливостей найбільш поширених програм автоматизації бухгалтерського, оперативного торгово-складського, управлінського обліку і розрахунку зарплати.

Тестування «Професіонал» з питань продажу програм «1С:Підприємство 8» для госпрозрахункових організацій дозволяє оцінити, чи володіє продавець необхідним обсягом інформації про систему програм «1С:Підприємство 8» і правилах роботи Франчайзі для формування якісної пропозиції для клієнтів сегменту «малі і середні госпрозрахункові організації».

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>