http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Особливий формат зібрання для розгалуженої компанії

Особливий формат зібрання для розгалуженої компанії
02 Серпня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:8421:"

В режимі онлайн-конференції відбулось спільне зібрання компанії «» за результатами півріччя.Були підключені 12 офісів в Україні, де зібрались працівники всіх офісів, також окремі спеціалісти, які знаходяться у відрядженнях в клієнтів з інших міст. Окрім основних доповідачів у Москві до розмови міг приєднатись чи поставити питання будь-хто із регіонів. Такий формат дозволив об’єднати 200 працівників компанії у єдине ціле, відчути причетність до великої сім’ї «».

Проведення заходу збіглось з Днем народження «-Україна» - виповнилось 2 роки з моменту офіційної реєстрації, тому озвучені на початку розмови привітання і аплодисменти були доречі і приємні.

Відкрив зустрічкерівник компанії Андрій БЕРБЕКА, який нагадав про головну стратегічну ціль – стати першими на ринку онлайн-послуг і третіми в рейтингу компаній-франчайзі 1С:Підприємство.

Досягнути цього можна за рахунок активного продажу, розподіленої схеми роботи, аутсорсингу галузевих рішень/компетенцій. Як зазвичай, основними цінностями для працівників залишаються робота в задоволення, чесність, вітається активність та ініціативність, помножені на безперервний процес навчання.

Такі підходи дають результат: якшо на початку 2016 року компанія посідала 39-ю позицію у загальному рейтингу, то наприкінці червня перемістилась вже на 25-у позицію, побільшало на 164 сертифікати 1С:Підприємство, а кількість впроваджених рішень збільшилась на сотню.

Приростає компанія і чисельністю: за минулі півроку з'явились та/або у процесі запуску нові відділи впровадження у Москві, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Володимирі, створені відділи телемаркетингу у Червонограді, Мукачево, Кривому Розі, відділ обробки в Мукачево. Нові працівники активно включились у роботу, закріпились і показують хороші результати.

Подальші плани з розвитку компанії стосуються розширення комерційної служби систематизації акаунтингу, підбору спеціалістів 1С:Підприємство, проектного виробництва, Інтернет-просування і ще ряду пунктів.

Цитатою Джеффа Хейдена щодо важливості вміння продавати розпочав свій виступзаступник керівника компанії Ігор ШЛЕПАНОВ, і перейшов до стану справ продаж – двигуну компанії. Є позитивний ріст кількості клієнтів, унікальних контактів, вхідних дзвінків, лідів. У планах – подальше регулярне навчання працівників, підвищення ефективності обробки вхідних звернень, робота з партнерами, запуск служби продакт-менеджменту, а також отримання всіх статусів 1С:Підприємство.

Керівник проектного напрямку Андрій НЕСТЕРЕНКО, перелічив зроблене, звернув увагу колег на плани, які стосуються поповнення компанії новими працівниками, підвищення кваліфікації вже працюючих, залучення працівників регіональних офісів на проекти, і ще декілька пунктів, які стосуються специфіки роботи керівників проектів.

Після всіх виступів перейшли до питань із офісів, і нагородження: були названі лідери продаж серед менеджерів комерційної служби, відзначені лідери виробничих відділів. Тим, хто знаходився у головному офісі одразу було вручено пам’ятні сувеніри, решті передадуть до регіонів.

Після завершення офіційної
частини почалось неформальне спілкування: в Москві зробили красиве групове
фото, у Львові, Червонограді, Мукачево відзначили двохріччя «-Україна»,
а в Кривому Розі свято продовжили ще й з DJ сетом!";s:4:"TYPE";s:4:"html";}



?>