http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

В Кривому Розі відкрили відділ телемаркетингу – четвертий в компанії

В Кривому Розі відкрили відділ телемаркетингу – четвертий в компанії
22 Липня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:9094:"

Компанія «» відкрила офіс телемаркетингу в м.Кривий Ріг (Дніпропетровська область). Він став четвертим в структурі комерційної служби компанії – ще є у Львові, Червонограді, Мукачево.

– Відкриття офісу відбулось 1 червня в межах стратегічного плану розвитку в цілому і задля розширення комерційної служби, зокрема. Зараз тут працює 15 людей, у планах розширення штату працівників до 50 працівників,- відзначила керівник комерційної служби Юлія ЗОРЕВА. – До нас прийшли грамотні, ініціативні і креативні працівники. Вже під час випробувального терміну вони показали готовність навчатись, рости професійно. Вони встановили рекорд по швидкості передачі лідів. Ніхто раніше не передавав ліди і не призначав зустріч на першому тижні роботи. Впевнена, що найближчим часом багато з них успішно пройдуть сертифікацію 1С:Підприємство і перейдуть у розряд менеджерів. Тоді ми зможемо відкрити тут ще і відділ продаж.

До речі, майже рік тому у Кривому Розі було відкрито відділ впровадження (керівник Анна ЧАЩИНА, куратор Сергій ПАТЕНКО), тому цілком логічним стає нарощення присутності компанії у цьому місті.

На перших порах закріпитись новеньким-телемаркетерам допомагають менеджер Ксенія МІТУЛИНСЬКА і керівник з розвитку нових офісів Людмила ШУВАЛОВА – у обох є досвід кураторства у інших відділах телемаркетингу, коли починали з перших кроків навчання і до отримання стійких результатів від нових працівників. Вони відзначають у криворіжців швидку адаптацію, легке засвоєння нової інформації, прагнення до самоосвіти. Цілком можливо, що скоро серед них виявиться грамотний спеціаліст, якому керівництво довірить очолити відділ.

Зароджуються у новому офісі і добрі традиції, які сприяють формуванню дружного колективу: протягом робочого дня обов’язково проводяться короткі фізкультрозминки, а під час перерви всі сідають за один обідній стіл.

ДОВІДКА.

Кривий Ріг— місто обласного значення у Дніпропетровській області України, важливий економічний і науковий центр України, великий транспортний вузел. Центр розробки Криворізького басейну залізної руди.

Місто засноване у 1775 році і розташоване на місці злиття рік Саксагань та Інгулець. Населення на 1 березня 2015 року складає 645 234 постійних мешканців — восьме за чисельністю населення місто України, центр Криворізької агломерації. Одне із найдовших міст Європи – відстань від крайньої північної точки до південної дорівнює 67 км прямої дороги. На офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради вказана довжина міста – 126 км. У Кривому Розі більше 60 парків і скверів, це одне із найзеленіших міст України.

Цікаві факти:

- Кривий Ріг – це друге за значимістю місто Дніпропетровської області. Перше – Дніпро.

- Басейн залізної руди «Кривбас» – найбільший у світі.

- Вулиця Криворізька є у таких містах України: Дніпрі та Києві, у Росії: Москві і Караганді.

- У зв’язку з великою протяжністю міста діє транспортна система підземного трамваю, яка поєднує в собі елементи метро і трамваю, тому так і називається метротрамвай. Довжина лінії складає 28 км, на ній розташовано 30 станцій, з них під землею – 6,8 км з 4 станціями

- У Кривому Розі народилась і живе найсильніша дівчинка планети - Варвара Акулова. Цей факт на сьогодні двічі підтверджений «Книгою Рекордів Гіннеса».

- Переможець
Першої Дитячої "Битви Екстрасенсів" Сергій Лаврентюк - криворіжець";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>