http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Студенти «ІТ-Академії» поповнюють кількість сертифікатів Підприємство в компанії

Студенти «ІТ-Академії» поповнюють кількість сертифікатів Підприємство в компанії
10 Червня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:2812:"

У компанії «» чергове поповнення сертифікатів у працівників декількох відділів. Так, консультант-аналітик Елена Широкова (м.Москва) отримала сертифікат «Професіонал. ERP Управління підприємством 2», працівників відділу теремаркетингу Алена Груник (м.Львів) – сертифікат «1С:Професіонал» із продажу «1С:Підприємство 8 для госпрозрахункових організацій»

І знову приємні новини від студентів «ІТ-Академії» (курси підготовки програмістів Підприємство, організовані компанією у Львові) – Василь Ставінський і Тетяна Невзорова склали іспит і отримали сертифікат «Спеціаліст – консультант» зі знань можливостей типової конфігурації «Управління торгівлею 11»

Звертаємо увагу, що за дуже короткий термін і Василь і Тетяна змогли підготуватись і скласти декілька іспитів на знання особливостей і можливостей програмних продуктів 1С:Підприємство, тому у їх арсеналі вже по 2-4 сертифікати. Гідний приклад для похвали і повторення колегами!

В цілому, на початок червня у компанії «» налічується 511 сертифікатів різного рівня гідності із різних продуктів 1С:Підприємство.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>