http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Договір ІТС з "" – гарантія безперебійної роботи ваших програм Підприємство

Договір ІТС з "" – гарантія безперебійної роботи ваших програм Підприємство
15 Березня 2016

a:2:{s:4:"TEXT";s:7909:"

Майже в два рази збільшилась кількість договорів на інформаційно-технологічний супровід (ІТС), підписаних компанією «» з клієнтами протягом 2015 року порівняно з попереднім періодом. Перш за все це пов’язано із ростом загальної кількості договорів на впровадження, доробку програмних продуктів Підприємство.

Як нагадала менеджер по роботі з ключовими клієнтами Христина ЛЕПИХ, є два типи договору «ІТС» – це «ІТС» рівня ТЕХНО і «ІТС» рівня ПРОФ. Відрізняються вони обсягом сервісів, які отримає користувач, а також переліком доступних розділів інформаційної системи ІТС.

Якщо коротко, в Договір «ІТС» рівня ТЕХНО входять: доступ до легальних оновлень і доступ до деяких розділів інформаційної системи ІТС. А в Договір «ІТС» рівня ПРОФ входять: пакет безкоштовних сервісів, доступ до всіх розділів інформаційної систем, доступ до легальних оновлень, щомісячно безкоштовна година робота спеціаліста із оновлення типових конфігурацій, комплект сервісів «ІТС», включаючи електронну «Звітність».

– Після підписання договору і оплати послуг наші менеджери зв’язуються напряму з кожним клієнтом, і через Інтернет налаштовують доступ до інформаційної бази. Це дуже зручний варіант отримання оновлень, і зараз він користується неабиякою популярністю, оскільки при цьому зникає необхідність у паперовій версії, не потрібно чекати отримання диску, а достатньо лише мати стабільний Інтернет, - відзначила Христина Лепих.

Також клієнтам детально розповідають про безкоштовні сервіси, які стають все більш актуальними навіть для компаній з мінімальною чисельністю працівників. Наприклад, «Звітність» – дуже вдалий сервіс для швидкого і зручного звітування в ФПС, ПФР, Росстат і ФСС, коли процес відбувається безпосередньо у програмі 1С:Підприємство без вивантаження файлів і форм до інших програм.

За словами Христини Лепих, іноді користувачі стримано ставляться до подібних новинок, але коли їм розповідають і показують принцип роботи, то сумніви швидко змінюються задоволенням від роботи з програмою. До того ж менеджери компанії завжди на зв’язку і готові відповісти на будь-які запитання клієнтів.

Як показує практика, підписаний договір ІТС – це гарантія отримання комплексної підтримки від компанії «» спільно з фірмою «1С:Підприємство» з питань налагодженої роботи програми, отримання останніх оновлень і кваліфікованої допомоги спеціалістів, особливо під час апгрейдів, обміну чи переходу на іншу програму. В таких випадах не витрачається час на перевірку ліцензійності програми програми, а одразу надається допомога. Окрім цього, менеджери компанії допомагають клієнтам з реєстрацією програмних продуктів в «1С:Підприємство», пропонують скористатись акціями на підписання договорів за пільговими цінами.

– При регулярному супроводі клієнти нашої компанії можуть розраховувати на приємні бонуси у вигляді акційних пропозицій, залишаючись при цьому у виграші, оскільки вартість такого договору значно нижча ніж вартість кожного сервісу, який надається в його межах. І найголовніше – тільки за наявності Договору ІТС ви зможете працювати у програмі максимально ефективно, оперативно і, найголовніше, коректно, – уточнила Христина Лепих.

На сторінці сайту компанії, присвяченій ІТС, ви можете ознайомитись зі всіма послугами і сервісами в рамках договору «ІТС», а також побачити найактуальніші акції. Сторінка наповнюється в процесі надходження нових матеріалів.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>