http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Все

Компанія "Кодердайн" навчає спеціалістів для своїх офісів

Компанія "Кодердайн" навчає спеціалістів для своїх офісів
18 Травня 2015

a:2:{s:4:"TEXT";s:3940:"

Три стажери влились до колективу компанії "" після навчання на курсах "1С:Підприємство Програмування", які проводили у компанії у Львові. "Ще два перспективних стажери отримали рекомендації для роботи в даному напрямку", – повідомив керівник курсів Володимир Костюк.

Підсумовуючи результати подібного досвіду в компанії, Володимир Костюк відзначив, що для 100 стажерів були проведені ознайомчі лекції, після чого всім відправили завдання для самостійно виконання. За результатами були відібрані 25 людей для подальшого навчання. Проте, стартові плани проведення занять другого етапу довелось дещо підкоригувати через виробничу зайнятість викладачів, в тому числі і самого керівника курсів, оскільки вони є «граючими тренерами».

– Всі, хто успішно пройшов перший етап навчання, можуть далі самостійно навчатись в Інтернеті, розраховуючи при цьому на нашу допомогу. Ми готові у форматі онлайн відповісти на будь-які питання, що виникнуть, проконсультувати, пояснити, - сказав Володимир Костюк. – Більш того, якщо стажер захоче здати сертифікаційний екзамен «Професіонал» по платформі, наша компанія готова допомогти у підготовці до нього і оплатити іспит.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року компанія "" оголосила про набір на курси "1С:Підприємство Програмування" і вже до середини грудня зареєструвалось близько ста людей. Навчання пройде в два етапи: вивчення основ програмування і робота над створенням невеликих програм. Ті, хто пройде всі етапи і не зрадить своєму бажанню стати програмістом, зможе спробувати свої сили у здачі сертифікаційного іспиту "1С:Підприємство Професіонал" на платформі. Слухачі, які під час навчання виявлять великі зусилля і свої здібності із найкращої сторони, отримають запрошення на роботу в компанію "".


";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>