http://www.spilka-it.com.ua/
Обслуговування i продаж
програмного забезпечення

Новости

События и мероприятия компании

Новини компанії

Слухачі «IT-Академії» успішно склали сертифікаційний іспит

Слухачі «IT-Академії» успішно склали сертифікаційний іспит
27 Липня 2024

a:2:{s:4:"TEXT";s:5547:"

За результатами двох місяців навчання в «IT-Академії», організованій компанією «-Україна» у Львові, слухачі успішно склали сертифікаційний іспит «Професіонал» на знання платформи «1С:Підприємство 8.3». Його складання було обов’язковою умовою під час набору слухачів у січні поточного року.

Нагадуємо, що головною ціллю організації безкоштовних курсів була підготовка програмістів 1С:Підприємство для роботи в компанії. За результатами співбесіди відібрали десятеро людей, які розпочали навчатись в лютому. В перший місяць акцент здійснювався на базові теоретичні знання курсу 1С:Підприємство. За його результатами залишили шестеро слухачів. Другий місяць навчання був присвячений рішенню практичних завдань оперативного обліку на базі типового рішення «Управління торгівлею 11» і на платформі. Як уточнила керівник курсів, сертифікований викладач ЦСО, працівник «» Мар'яна ЛУЦИШИН, два курси було взято для того, щоб слухачі в подальшому змогли обрати найбільш вигідний для кожного варіант – комусь ближче консультування, а в когось виходить програмувати (тобто в пріоритеті більш технічний напрямок).

Етап, котрий розпочався у квітні, буде присвячено вивченню бази і підготовки до сертифікації, а також практичній роботі із обраного напрямку, тому слухачі зайняті повний робочий день в офісі компанії. Керівник курсів виконує лише роль координатора, відповідає на запитання, обговорює складні моменти.

Слухачі, які обрали напрямок консультацій, самостійно готуються до складання іспиту «Професіонал» на знання програми «Управління торгівлею» і «Спеціаліст-консультант» з цього ж продукту. Результати сертифікації будуть основою для прийому на роботу в компанію.

Слухачі, які обрали напрямок по платформі, зараз проходять онлайн-курс із підготовки до іспиту «Спеціаліст» і отримують невеликі завдання з корпоративної програми із розробки нетипових рішень під наглядом досвідчених колег. За результатами подібної практичної роботи також буде прийнято рішення щодо прийому на постійну роботу. І вже зараз є плани із залучення стажерів до безпосереднього виконання завдань клієнтів.

Тобто варіант підготовки спеціалістів для компанії засобом навчання на подібних курсах оправдовує себе: новенькі отримують теоретичні знання і практичний досвід від спеціаліста. Свій досвід здобуває і керівник курсів, оскільки вперше виступає у такій ролі. «Результати складання іспитів будуть відомі за підсумками повного курсу навчання», - уточнила Мар'яна Луцишин.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

?>